5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Primarul Ciurea a făcut lumină-n sat! „Parcă suntem la Las Vegas!”

Locuitorii din comuna Ramna se bucură acum de iluminat public de calitate după ce primarul Magdalena Ciurea a implementat un proiect prin GAL, în localitățile Ramna și Valeapai.

Mi-am făcut un proiect pentru echiparea stâlpilor cu lămpi cu led. Am echipat stâlpii prin proiectul GAL Ramna, și Valeapai în fiecare stâlp. La Bărbosu am echipat dealul către Duleu și în vale un stâlp da, unul nu. Pe dealul spre Ramna urmează să pun lămpi ce le-am luat de la Ramna. De aceea localnicii din Bărbosu care au văzut lumini în stâlpii care au fost echipați, au zis că parcă sunt la Las Vegas.

Costurile sunt cam aceleași, pentru că înainte avem un stâlp da, unul nu, la Ramna, iar la Valeapai avea un stâlp da și doi nu, înainte la Ramna stingeam lumina la ora 03:00, acum o sting când se face ziua. La Bărbosu nu a fost iluminat public niciodată!”, a precizat edilul din Ramna, Magdalena Ciurea.

spot_img

Lucru îmbucurător a fost faptul că în urmă cu câțiva ani, o firmă din Arad a schimbat toată rețeaua și acum există una nouă la Bărbosu, după cum ne explică primarul Magdalena Ciurea.

Investiția pentru acest proiect s-a ridicat la suma de 60 de mii de euro.

După iluminatul stradal, o altă problemă a locuitorilor din satul Bărbosu urmează să fie rezolvată de către administrația locală condusă de Magdalena Ciurea, și anume aceea a rețelei de alimentare cu apă, în prezent apa din fântâni acumulându-se doar de la ploaie, situație în care o rețea de alimentare cu apă potabilă devine o prioritate.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei