Primarul comunei Marga, confirmat pozitiv la testul Covid-19!

Beg

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg, ales pentru un al treilea mandat în fruntea obștii, se află în izolare pentru următoarele 14 zile după ce rezultatul la testarea Covid-19 a fost pozitiv.

Primarul a acuzat, în urmă cu doar câteva zile, dureri în zona membrelor inferioare și o ușoară tuse, însă nici nu se gândea că ar putea fi vorba de coronavirus. Pentru că nu a vrut să-și pună în pericol familia și colegii din primărie, acesta s-a testat iar rezultatul a fost, după cum o recunoaște, surprinzător pentru edilul de la Marga. Primarul Beg a fost luat în evidențele Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin și afirmă că se simte bine în acest moment, vorbindu-ne despre volumul de lucru care îl așteaptă la revenirea în cadrul instituției de administrație de pe Valea Bistrei.

De apreciat faptul că primarul comunei Marga, Nicolae Beg, a sunat din proprie inițiativă să anunțe că este infectat cu virusul Covid-19, așa cum o relevă rezultatul testării în cazul domniei sale.

Îi dorim pe această cale primarului Nicolae Beg însănătoșire grabnică,  un rezultat negativ la viitoarea testare Covid 19 și, evident, rezultate pozitive atunci când vine vorba de proiecte implementate pentru comunitatea din Marga!

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. ȘAKALU'

  Chiar așa ,a dat guvidu 2020 în domnul primar!Măi să fie!E anotimpul răcelilor, guturaiului, gripa de sezon. Băi ***, mai lăsați-o moale cu manipularea maselor și nu mai creați emoții negative că e mai rău. Au încercat și alții cu Claudiu Bleonț, madam Firea etc.,deci nu ține vraja bălții!Chiar ne-am prostit cu toții să punem botul la toate fake-urile Grupului Alergic (strategic)?Un lucru e clar:nu vă CRED DELOC,consumati oxigenul degeaba în jurul nostru și al vostru, sunte-ți niște monștrii cu un tupeu jegos, pe bune,nu va pleznit așa o bombă în occipital?

  Raspunde
 2. DuaLipa

  Nu mai bine înveți tu întâi să scrii corect românește, iar după aceea mori de virusul ăsta care nu „se” există?
  Id*** fără leac…

  Raspunde
  1. DuaLipa

   „Cu prostu’ care n-are școală te lupți un pic și ai scăpat, cu prostu’ care (crede că) are școală duci o luptă colosală!
   Cu tine nu se poate lupta, ești și agresiv, nu numai prost!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei