fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Primarul comunei Vărădia, acuzat de săteni că le-ar fi vândut pământurile

Un grup de săteni din comuna Vărădia din Caraș-Severin îl acuză pe actualul edil Dănuț Ionel Mușa că le-ar fi înstrăinat terenurile moștenite de la părinți. Unul dintre reclamanți este chiar actualul viceprimar Petrișor Cireșan.

Contactat telefonic, edilul a negat acuzațiile, susținând că nu are niciun amestec în întreaga poveste, terenurile fiind înstrăinate chiar de proprietari.

„Toate acestea sunt niște minciuni scornite de unii care nu au de lucru, cred. Sunt terenuri vândute de părinții lor și acum ne acuză pe noi (Primăria NR) că le-am fi vândut. Eu personal nu am nici un amestec în toată povestea aceasta.

Eu le-am spus să meargă la organele abilitate să facă o plângere, iar apoi, în urma unor controale să se stabilească adevărul și să se lămurească lucrurile. Și viceprimarul mă acuză că i-aș fi vândut pământul. I-am spus să meargă să solicite expertiză grafologică și să se stabilească adevărul“, a precizat primarul Mușa.

Conform declarațiilor acestuia, pământurile ar fi fost înstrăinate de proprietari, cu acte notariale legalizate, iar urmașii acestora își revendică acum pământurile și pentru că nu știu ce să facă, acuză edilul.

Sper să facă cineva reclamație, să se verifice toate actele, iar vinovații să plătească. E cel mai corect așa decât cu amenințări, cu acuze nefondate și cu tot circul la care sunt supuși unii dintre angajații Primăriei“, a mai precizat edilul comunei Vărădia, Dănuț Ionel Mușa.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei