Primarul din Iablanița, găsit incompatibil de ANI!

modelmic

Agenția Națională de Integritate a emis un comunicat de presă prin care informează că mai mulți foști sau actuali aleși locali au fost găsiți incompatibili. Printre cei vizați se află și primarul comunei Iablanița, Petru Hațegan. 

Conform comunicatului ANI, edilul s-a aflat în incompatibilitate în perioada 24 septembrie 2012 – 29 iunie 2014, când „a deținut simultan funcția de primar și calitatea de membru al Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Iablanița, încălcând astfel prevederile legale ale art. 87, alin. (1), lit d) și ale art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003”.

Petru Hațegan a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, mai informează ANI.

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. BALAN PETRU

    PRIMARUL HATEGAN PETRU ESTE TRIMIS IN JUDECATA PENTRU FALS PRIVIND DOSARUL DE CANDIDAT LA ALEGERILE LOCALE DIN 2016.MAI MULTE INFORMATI DACA DORITI PUTETI SA MA CONTACTATI LA NUMARUL 0760798992.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei