Primarul din Moldova Nouă oferă 2.000 de măști locuitorilor cu posibilități materiale reduse

92616762_664323201021245_666004979269500928_n

Primarul orașului din Clisura Dunării, Adrian Torma, vrea să împuște doi iepuri dintr-o lovitură și are o inițiativă care se pliază stării de urgență pe care o traversăm cu toții.

În urma ședinței CJSU Caraș-Severin din 7 aprilie,  s-a luat o măsură suplimentară pentru limitarea răspândirii COVID-19 prin care a devenit obligatorie purtarea măștii pe domeniul public.

Chiar dacă, după spusele și recomandările edilului, locuitorii din Moldova Nouă își pot achiziționa măști din magazinele alimentare sau non-alimentare de pe raza orașului, Torma are o inițiativă care îi include pe locuitorii mai puțin norocoși din punct de vedere financiar.

Astfel că, pe lângă intenția de a stimula activitatea economică la nivel local, primarul se gândește și la protejarea cetățenilor cu posibilități materiale reduse și a comandat unui croitor de pe raza orașului un număr de 2.000 de măști pe care apoi le va oferi gratuit. Săptămânal, vor fi împărțite oamenilor câte 500 de bucăți.

Printre alte măsuri care să prevină răspândirea noului virus, Primăria din Moldova Nouă a început montarea de dispozitive pentru dezinfectat, la scările blocurilor, 116 fiind deja montate, până la finalul săptămânii urmând să fie montate încă alte 80 de dispozitive.

Se continuă, totodată, dezinfectarea străzilor și aleilor pietonale de pe raza orașului cu o frecvență săptămânală, după cum afirmă primarul.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Lacucaracea

    Da, a împușcat,, EPURELE ” electoral … asemeni multor altora.Croitorul avea carnet de partid (e) și / sau,, jurăminte depuse” … ori era ,, liber profesionist & om liber”fiind ,, tras la sorți astfel” ?

    Raspunde
  2. Lacucaracea

    Nu apun că este un lucru rău ceea ce a facut însă, având experiență celor 30 de ani anteriori ,, aș putea să jur” că acestea țin locul găleților din plastic,ochelarilor de vedere chinezeștii,, cu dioptrii universale”, plasa,, cincinală”cu ulei, zahar ș. a. m. d. îndeajuns pentru o săptămână iudelor… după care,, foamea 4 ani fără o săptămână” … Dacă este sâ se afle un lucru bun fâcut dezinvolt/fără interes… atunci spontan să fie, nu la comandă pe,, mălai”.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei