Primarul din Moldova Nouă a semnat adeziunea la PSD și o susține pe Viorica Dăncilă în lupta pentru prezidențiale

modelmic

Primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, a semnat adeziunea la PSD și o susține pe Viorica Dăncilă în campania pentru prezidențiale. Anunțul a fost făcut chiar astăzi în cadrul vizitei premierului Dăncilă la Reșița, de către deputatul Luminița Jivan, la conferința de presă susținută de candidatul la prezidențiale.

Proaspătul membru al PSD Caraș-Severin, Adrian Torma, a fost alături de delegația oficială care a însoțit-o pe Viorica Dăncilă în vizita sa prin județ. Primarul din Moldova Nouă a fost exclus în iulie din PNL, de către președintele organizației, Marcel Vela.

În programul vizitei premierului în Caraș-Severin este inclusă și Clisura Dunării, Viorica Dăncilă afirmând chiar în cadrul conferinței că va merge și la Moldova Nouă pentru a vedea câteva obiective.

Mă bucur că domnul primar a ales să ni se alăture. Vorbeam cu domnul primar puțin mai devreme și îmi spunea: „sunt un primar care vrea să facă foarte multe lucruri pentru comunitate. Guvernul pe care îl conduceți ne-a sprijinit, m-a sprijinit, sprijină primarii, sprijină comunitățile și un prim exemplu este deschiderea punctului de frontieră cu Serbia, ceea ce conduce la dezvoltarea relațiilor culturale, a mediului de afaceri, a relațiilor dintre România și Serbia”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Mergem pe Clisură, mai exact la Moldova Nouă, unde avem un obiectiv de vizitat, vom discuta despre punctul de trecere vamală cu bacul România-Serbia, dar vom discuta și despre problema de la Moldomin, acolo unde domnul vicepremier Mihai Fifor, pe vremea cănd era ministrul Economiei, a venit s-a deplasat și a rezolvat problema de acolo care știm cu toții că era o problemă destul de mare pentru județul Caraș-Severin”, a declarat Luminița Jivan.

Elena FRANȚ

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gigi Against

  “Imi place tradarea dar urasc pe tradator” zicea nemuritorul nenea Iancu…
  Romania ramane mereu contemporana cu marele Caragiale…pacat!

  Raspunde
 2. Bogdan

  Pana acum putin timp era anti-PSD, se zbatea sa ramana cinstit, chiar a protestat fata de atitudinea tradatoare a PSD fata de tara, prin demisie si acuma ce face?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei