Primarul Dumitru Ursu vine în sprijinul orăvițenilor prin înființarea unui ghișeu on-line

aa

Primarul orașului Oravița Dumitru Ursu, a reușit implementarea unui ghișeu on-line pentru plata taxelor și a impozitelor în orașul de pe Valea Carașului.

Din păcate abia acum am avut posibilitatea de a înființa acest ghișeu; acum s-a ivit ocazia și am profitat de ea, pentru că permite evitarea aglomerației la plata taxelor și impozitelor“, a declarat Dumitru Ursu. „Primăria a implementat această facilitate de plată a taxelor și impozitelor online, care se poate efectua cu sau fără a deține un cont în aplicația în care se efectuează plata“.

Procedura este una ușoară, intuitiva și rapidă. Pentru a putea utiliza această nouă modalitate de plată a obligațiilor fiscale, contribuabililor persoane fizice și persoane fizice autorizate înregistrate în baza de date a primăriei trebuie să acceseze modul de plată on-line, aflat pe site-ul primăriei, cat și la adresa https://aplxpert.ro/Uat/Oravița. Plata se poate efectua în baza CNP-ului, dar pentru mai multe opțiuni și păstrarea unui istoric al plaților, este necesara crearea unui cont. Procedură care se desfășoară în câțiva pași simpli“.

Principalul avantaj al plății impozitelor și taxelor locale on-line cu cardul este faptul că tranzacțiile pot avea loc oricând și de oriunde. În viitor modulul va fi dezvoltat astfel încât să ofere mai multe operațiuni și să ajute la digitalizarea primăriei“ – a mai afirmat primarul Oraviței Dumitru Ursu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei