Primarul Filimon își ține promisiunea! A semnat contractul pentru modernizarea drumului Șoșdea – Tormac!

modelmic

Unul din cele mai așteptate proiecte ale administrației locale din comuna Măureni, refacerea și modernizarea drumului ce leagă Șoșdea de județul Timiș, este cu un pas mai aproape de realizare. Primarul Brian Filimon a semnat contractul cu firma care va realiza lucrările de reabilitare a drumului care leagă cele două județe.

„Într-un final, după multe așteptări, aici mă refer la procedura care a trebuit urmată, am reușit spre marea noastră bucurie, să semnăm contractul de execuție pentru proiectul de asfaltare a drumului comunal Șoșdea – Tormac. Bineînțeles, aici mă refer strict la tronsonul nostru de aproximativ 3 km. După ce am aflat vestea bună și am semnat contractul, am luat legătura și cu primarul comunei Tormac, care mi-a dat și el o veste pozitivă  și anume că și ei sunt la stadiul de licitație, nu cu mult în urma noastră.

Dorința noastră este ca firma executantă să demareze lucrările în cel mai scurt timp, bineînțeles în funcție de vreme și de lucrurile minore care mai sunt de pus la punct în perioada aceasta. Este un proiect mult așteptat și dorit de toți cei din comunitatea noastră, mai ales de către cei din Șosdea. Era un vis care la un moment dat părea a nu mai fi realizabil. Ne-am luptat însă și am obținut această finanțare și iată am reușit să semnăm și contractul de execuție”, a precizat pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

Proiectul, finanțat prin PNDL 2, are o valoare de peste patru milioane de lei, iar odată cu finalizarea lui, șoferii vor putea scurta cu peste 25 de km drumul spre aeroportul Timișoara, pe legătura Reșița – Bocșa – Maureni – Tormac – Ghiroda.

„Este un drum important pentru locuitorii din comunitatea noastră, pentru că ieșirea din Șoșdea și Măureni, înspre Lugoj, Buziaș și chiar Timișoara pe unele laturi și anume Calea Lugojului și Calea Buziașului, sunt mult mai scurte. Este foarte eficient acest drum și nu doar pentru locuitorii de la noi din comunitate, ci pentru tot județul și nu numai. Însă, după realizarea acestui proiect, nu ne va fi ușor cu întreținerea”, a adăugat edilul de la Măureni, gândindu-se la eventualul trafic greu care ar putea distruge drumul. Dacă va însă cazul, se va găsi o soluție și pentru această problemă, după finalizarea lucrărilor, dă asigurări Filimon.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei