Primarul Ioan Popa caută city manager! Obligatoriu o persoană cu simțul umorului!

 modelmic

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, își mărește echipa. Edilul reșițean este în căutarea unei persoane dinamice, cu experiență în managementul public sau privat care să ocupe poziția de city-manager sau administrator public al orașului. Viitorul city manager va avea atribuții, alături de viceprimari, în derularea unor activități cum ar fi: administrarea patrimoniul orașului, eficientizarea cheltuielilor de funcționare ale Primăriei Reșița și ale instituțiilor din subordine, întreținerea investițiilor făcute de Primărie și reprezentarea instituției în raporturile cu contractanții, verificarea serviciilor contractate de municipalitate.

Te încurajez să aplici pentru această poziție dacă ești o persoană proactivă, hotărâtă, ce dorește să contribuie la dezvoltarea comunității. Îmi doresc un partener cu putere de muncă, integritate și capacitatea de a gestiona proiecte mari”, le transmite primarul Ioan Popa, celor interesați de obținerea unei funcții de conducere în administrația locală reșițeană.

Profilul candidatului ideal:

 • studii superioare;
 • experiență în poziții de conducere în managementul public și/sau privat de minim 10 ani;
 • cunoștințe solide de operare a sistemelor informatice;
 • cunoștințe în domeniul bugetării și execuției de bugete;
 • foarte bune aptitudini de negociere;
 • stăpânirea limbii engleze la nivel avansat;
 • rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului.

Cei interesați pot trimite, în format electronic, un CV și o scrisoare de intenție către Maria Tugmeanu, seful Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Reșița ([email protected]), până la data de 19 martie 2021.

Persoanele selectate vor susține un interviu, iar trei finaliști vor fi invitați la o discuție cu o comisie de selecție, condusă de primarul Ioan Popa. Câștigătorul va semna un contract de management până la sfârșitul mandatului.

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

9 Comentarii

 1. Discoteca

  Nu mai trebuie Sa fie membru PNL, DJ de bodega si pupincurist?. Rau a mai ajuns primarulTaitel daca a ajuns sa apeleze la presă pentru a găsi un”fraier” sa faca ce i se cere, si apoi sa dea cu “subsemnatul ” pe la procuratura si la instanță. Este greu sa mai găsești fraieri pecare sa ii “bagi in față “. Gurile rele spun ca tot mai putini oameni di primarie FAC CE LI SE CERE , PENTRU CA LI SE CER LUCRURI DUBIOASE.

  Raspunde
  1. Paul

   Mai ții minte astă vară cu trabucul în gură își făcea selfie-uri și ne arăta degetul mijlociu? Golan

  2. Discoteca

   Si “poporul civilizat” reșițean l-a votat .Rau a ajuns Reșița si judetul daca a ajuns pe mana unora care spun că o “investitie” pe munte va aduce profit cat aducea Combinatul Siderurgic Reșița. Ăștia consumă ceva? Combinatul avea 13 mii de angajați ,producea si vindea enorm

 2. GHEORGHE

  Poate va fi city manager domnul cu Herbalife care canta si joaca hora in masina A.N B.V care a candidat lq Primaria Timisoarei si a avut 39 de voturi, si care a candidat de la.Partidul Ecologist ,si care este preten cu V.A, ca doar trebyie supravegheat braul, diva , si lucrarile publice ale luIV.A.
  Alo DNA ?
  Apropo nu se da concurs ?S-au este firma de macaroons orasul Resita s-au Herbalife ca sa nu spun Terra Sat.

  Raspunde
 3. zero

  Îmi doresc un partener cu putere de muncă, integritate și capacitatea de a gestiona proiecte mari”, le transmite primarul Ioan Popa, celor interesați

  Păi şi cu Paula V. ce făcuşi? L-ai scos din veceprimar pentru cityman… că ager nu prea era.
  Acum l-ai scos şi de acolo că verzii nu au cotizat destul cu pene?

  Raspunde
  1. George

   Au cotizat verzi dar ceilalti verzi iar babele vb ca city managerul vine de la verzii din Timisoara si care joaca cu banatenii de pretutindeni pe Fb.
   Asa ca sa terminat cu festivalul de la stema .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei