Primarul Luca Mălăiescu apreciază efortul parlamentarilor în reușita PNDL pentru Caraș-Severin!

Luc

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, respinge orice aport pe care Consiliul Județean l-ar fi avut în alocarea de fonduri a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, principalul program de investiții în dezvoltarea locală și de care vor beneficia unitățile administrativ teritoriale ale județului Caraș-Severin.

„Aceste alocări care s-au făcut pe PNDL 2 și care au în vedere investiții în localitățile din județul Caraș-Severin, nu au avut la bază nicio implicare a Consiliului Județean Caraș-Severin și a echipei care activează în această instituție. Dacă se pune problema să facem aprecieri și alocări de merite atunci acestea sunt pentru parlamentarii cărășeni care s-au zbătut și au făcut lobby  la Ministerul Dezvoltării pentru a reuși să fie realizate proiectele pe care le au orașele și comunele din Caraș-Severin. Un merit de asemenea major, de ce să n-o recunoaștem fără falsă modestie, îl avem noi, primarii din Caraș-Severin, care ne-am ocupat de întocmirea proiectelor depuse și care, numai noi știm câte drumuri am făcut la București. Dar până la urmă aceasta ne este menirea și pentru a dezvolta în folosul comunităților noastre am fost aleși“ , a ținut să precizeze primarul Luca Mălăiescu.    

Prin fondurile PNDL alocate de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europenei, la Oțelu Roșu urmează să fie construită o grădiniţă cu program normal pentru două grupe preşcolare, în valoare de 633.583,50 lei iar în etapa a II-a vor fi asfaltate mai multe străzi din oraşul Oţelu Roşu, într-un proiect cu o valoare de peste 3 milioane de lei.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei