Primarul Marcel Vela, resemnat după înfrângerea lui FC Caransebeș

ModelMicVictoria întârzie nepermis de mult să apară pe stadionul din Teiuș. O echipă cu jucători plătiți la zi care nu poate răspunde pretențiilor Ligii Secunde de fotbal și fanilor săi.

Un întreg stadion a așteptat astăzi la Caransebeș momentul revigorării echipei de ligă secundă FC Caransebeș, odată cu schimbarea tehnicianului de pe bancă. Prin schimbările operate în lot, antrenorul Alin Artimon și-a dorit să ofere o nouă față echipei ce se pregătește în Teiuș. Din păcate toate speranțele au fost năruite, iar cea de-a 7-a înfrîngere consecutivă, dar mai mult decât atât, jocul lipsit de consistență al gugulanilor în fața oltenilor, a dezamăgit marea masă a suporterilor care au răspuns prin prezența lor la stadion.

După o primă repriză „execrabilă“, așa cum a recunoscut chiar antrenorul lui FC Caransebeș. Alin Artimon, în care FC Olt a reușit să puncteze din careul de 16 metri prin Vasile Gheorghe în minutul 14, pe fondul unei gafe a defensivei gazdelor, se impunea o schimbare de ritm dar și una tactică pregătită la pauză. Montați mai bine de Artimon, caransebeșenii au forțat egalarea și au fost foarte s-o obțină imediat după eliminarea jucătorului oltean Ovidiu Morariu din minutul 53, care din postura de ultim apărător a faultat și a văzut roșu în fața ochilor. Așadar mai bine de 40 de minute, Caransebeșul a evoluat în superioritate numerică. Egalarea a venit în minutul 78, când Himcinschi a reușit să împingă în ultima instanță mingea spre poarta lui Nuno Claro, dintr-un careu slătinean aglomerat, după ce Elvis Dârvaru reușise într-o primă fază să reia balonul cu capul în bara transversală. De notat și șutul lui Suru pentru echipa gazdă, care a lovit bara în minutul 54.

Cu un jucător în plus pe teren, FC Caransebeș a încercat ceea ce orice formație aflată în superioritate și care joacă pe teren propriu ar face, și anume a forțat victoria. Puțin a lipsit ca golul doi al Caransebeșului să cadă la nici două minute de la reluarea jocului. În cele din urmă, mai dornici de victorie s-au dovedit a fi tot jucătorii lui FC Olt Slatina, prin contraatacul de mare jucător al lui Ștefan Blănaru, paradoxal (sau nu) rezerva cu numărul 89 reușind să înscrie în chiar minutul 89, după ce a preluat o minge de la centrul terenului și i-a pierdut pe drum pe Goșa și Dicu, înscriind pe lângă portarul Rusu, cel care a luat decizia eronată de a-i ieși în întâmpinare jucătorului oltean. Vorba unui suporter ofticat, care a replicat cu năduf la adresa jucătorilor pentru care a strigat tot meciul „aștia nu sunt în stare să-și asume și ei un cartonaș roșu, cum se impunea la faza asta, să țină măcar de egal“.111

Scor final FC Caransebeș – FC Olt Slatina 1-2, iar formația finanțată de Primăria Caransebeș este pe ultimul loc al seriei, cu cele 6 puncte acumulate până în prezent.

De remarcat modul în care primarul urbei de pe Timiș, Marcel Vela (foto), a venit în sala de conferințe și l-a încurajat pe tehnicianul Artimon, oferind o mostră de diplomație și susținere acționariat – echipă, într-un moment dificil pentru gazde, Vela punând înfrîngerea pe seama „materialului didactic“ pe care revenitul antrenor al lui FC Caransebeș îl are la dispoziție. Iar asta, după cum a ținut să specifice edilul Marcel Vela, se datorează „competenței“ celor ce au realizat achizițiile jucătorilor pentru FC Caransebeș, înaintea campionatului.

222

Caransebeş: Rusu, Lupu, Manea, Dicu, Dârvaru, Poiană, Goşă, Ologu, Precup, Buşu, Suru
Rezerve: Coca, Barbu, Ganea, Făinişi, Negoescu, Săulescu, Himcinschi.
Antrenor: Alin Artimon

FC Olt: Nuno Claro, Radovic, Morariu, Gligor, Giurcă, Ignea, Gheorghe, Leucuţa, Rogoveanu, Căpăţînă, Verdeş.
Rezerve: Mogoşanu, Bogdanovic, Fâşie, Blănaru, Dobricean, Ştefan, Curtuiuş
Antrenor: Daniel Oprescu

Arbitru la centru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); Asistenţi: Casian Băla şi Alin Mihoc (ambii din Arad). Arbitru de rezervă: Flavius Roșu din Timișoara. Observator de joc: Adrian Lucaci; Observator pentru arbitri: Eduard Dumitrescu.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei