Pro România a votat împotriva legii privind carantina – declară deputatul Ion Spânu

a

Cu 266 de voturi pentru Camera Deputaților a aprobat joi seara proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic. Singura formațiune politică ce nu și-a dat girul a fost Pro România. Contactat telefonic deputatul Pro România de Caraș-Severin Ion Spânu a declarat în exclusivitate pentru Reper24:

Acest proiect trebuia votat la ora 13. Din păcate a fost trimis către Comisia Juridică abia la ora 16 și a ajuns în plen cu doar câteva minute înainte de începerea votului. Cred ca are cam 20 de pagini și puțini dintre noi au reușit să afle conținutul acestuia. Nu a fost transmis în format electronic și era clar că parlamentarii Pro România vor vota împotrivă, pentru că nu știam ce votăm. Este un proiect făcut pe picior, pe repede înainte, hai să-l facem să-i dăm drumul. Este încă o dovadă că funcționează bine coaliția PSD-PNL“ – a mai afirmat deputatul Pro România Ion Spânu.

Ca o părere personală, cred că acest proiect va trece și de Senat, pentru că funcționează foarte bine această coaliție PSD-PNL. Gruparea noastră a votat împotrivă tocmai pentru că nu știam ce votăm, pentru că un astfel de proiect are nevoie de cel puțin două zile pentru a fi dezbătut cu simț de responsabilitate și în cunoștință de cauză“ a mai adăugat deputatul Ion Spânu.

Proiectul va fi înaintat Senatului care este cameră decizională. Votul final pe această lege va fi dat cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei