Profesioniștii Vianor – Absolut Auto propun un nou serviciu: vopsitorie de jante auto! (P)

155112402_451670159520248_6676345193978252582_n

 

Vianor – Absolut Auto nu este doar una dintre vulcanizările de top din România, ce beneficiază de o dotare tehnică de ultimă generație, ci o echipă de profesioniști construită de la 0 de managerul  Nicu Gruia, un reșițean modest, cel care a ales fără să se sfiască să coboare de la catedra universitară în boxa de lucru, unde se repară roțile, se dejantează, se lucrează la refacerea unor cauciucuri și roți de dimensiuni incredibile. Iar Nicu Gruia a demonstrat în timp că ceea ce a ales să facă i se potrivește de minune.

În afara serviciilor consacrate de la Vianor – Absolut Auto, precum schimburile de anvelope iarnă – vară, îndreptări jante, echilibrare roți, reglare unghiuri de fugă și geometrie roți, ozonizare, hotel anvelope, societatea vine cu noutăți pentru clienții interesați.

În acest sens, în acest articol ne-am gândit să vă prezentăm serviciul de sablare și vopsire electrostatică, pentru jante aliaj si din oțel. Pentru că, în timp, așa cum s-a demonstrat, jantele reușesc să ia „contactul“ cu borduri, pietre sau chiar cu alte jante și astfel își pierd din esteticul lor inițial. Tocmai de aceea, Nicu Gruia și echipa lui  VAA a gândit un nou serviciu pentru ca tu, dragă șoferule, să ai o alternativă în cazul în care ți-ai zgâriat jantele.

Sablarea

Pentru industria auto sablarea este ideală atunci când vine vorba de restaurare și recondiționare. Sablarea jantelor este o metodă rapidă și eficientă de îndepărtare a impurităților de pe suprafața lor. Dacă ar fi să se realizeze aceasta operațiune manual, pregătirea pieselor ar dura foarte mult timp pană la obținerea unei finisări sau o curățare optimă.  Când vine vorba de sablarea jantelor auto, firma Vianor – Absolut Auto dispune de toate metodele și echipamentele de curățare necesare pentru a realiza o lucrare de calitate.

Screenshot_1

Servicii premium de vopsitorie Vianor – Absolut Auto. Dar să aflăm ce este de fapt o vopsitorie în câmp electrostatic?

Cu vopsea electrostatică, moleculele de vopsea sunt încărcate pozitiv, deoarece lasă duza de pulverizare într-un câmp electric care le direcționează spre sarcina negativă a suprafeței metalice. Atracția dintre moleculele pozitive și negative este de 75 de ori mai puternică decât gravitația.

Forța de tracțiune este atât de puternică încât chiar și vopseaua pulverizată ușor peste sau departe de suprafața metalului va încerca să schimbe direcția pentru a ateriza pe metal. Moleculele de vopsea sunt atrase de cea mai mare încărcare; picăturile pulverizate vor merge automat în zonă fără vopsea pentru a crea o suprafață uniformă. Pictura electrostatica diferă de vopsea standard prin spray prin atracția magnetică dintre vopsea și suprafața metalică.
Vopseaua de la pulverizatoarele convenționale merge acolo unde este îndreptat pistolul, dar există mai multă pulverizare și este dificil să creezi o acoperire uniformă. Într-o vopsitorie în câmp electrostatic se creează un mediu în care vopseaua este pulverizată, apoi autopropulsată spre metal cu atracția magnetică, reducând acoperirea excesivă și inegală în timpul procesului.

Iar dacă adăugăm la serviciile oferite calitatea și seriozitatea celor de la Vianor – Absolut Auto, atunci cu siguranță toate acestea îi recomandă pentru a deveni prima opțiune pe piața de reabilitare a jantelor auto!

 

 

Ai obosit să umpli iarna cămara cu anvelopele de vară în cămară sau să te înjure vecinii că ți le-ai depozitat în uscătorie?

Vianor – Absolut Auto are soluția!!! Hotelul de anvelope de la depozitul Absolut Auto de pe Calea Timișorii. 

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic este recomandat să aveți două seturi de anvelope:

-anvelope de vară pentru anotimpurile calde

– anvelope de iarnă pentru anotimpurile reci.

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematică dacă nu aveți spațiul necesar în garaj, în subsolul blocului sau chiar în balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie să fie ținute într-un mediu optim, ferite de lumină, umezeală sau soluții ce pot afecta în mod direct cauciucul.

Vianor – Absolut Auto, a creat un serviciu dedicat numit “Hotel de anvelope”. Prin intermediul acestuia puteți păstra anvelope de autoturisme, autoutilitare și 4×4 în siguranță în depozitele noastre pe o perioadă nedeterminată.

Prin acest serviciu, Absolut Auto vă păstrează anvelopele de vară pe perioada anotimpului rece și a anvelopelor de iarnă în sezonul estival.

Cu Vianor Absolut Auto uiți de grija anvelopelor!

154780221_251518693264094_8334905795059311725_n

Schimburile sezoniere se efectuează pe bază de programare !

Pentru a evita aglomerația și posibilitatea de a nu găsi locuri disponibile în service, recomandăm programarea autoturismelor din timp.

Pentru programări la Hotelul de Anvelope vă puteți înregistra din timp printr-un apel la numărul de telefon 0730 580 887.

Odată  cu trecerea iernii sau cu venirea verii, este important să realizăm anumite schimburi care să pregătească autovehiculul nostru pentru noul anotimp.

La Absolut Auto, puteți să efectuați schimbul de anvelope vara – iarna la prețuri rezonabile și să lăsați specialiștii noștri să se ocupe de toate verificările tehnice necesare rulării în siguranță pe carosabil!

SERVICII

În cazul în care aveți nevoie de orice fel de servicii vulcanizare, Vianor Absolut Auto vă stă la dispoziție!

Orice fel de intervenție poate fi rezolvată de specialiștii noștri.

Prețurile noastre sunt rezonabile, iar calitatea serviciilor este una de top!

Îndreptare Jante

Gropile v-au făcut probleme? Aveți nevoie să găsiți un service de îndreptat jante, nicio grijă, Absolut Auto vă va scoate din belele!

Veniți la noi și lăsați specialiștii să se ocupe de problema dumneavoastră!

Ne mândrim cu cele mai performante echipamente pentru service-ul rapid al roților și al serviciilor adiționale pe care le oferim.

Personalul nostru este calificat și cu experiența în serviciile de vulcanizare.
Vă așteptăm să vă convingeți de calitatea serviciilor noastre.

Când se verifică geometria roților?

Programări geometrie computerizată …sfaturi Vianor – Absolut Auto

Dacă observați că mașina dumneavoastră virează la dreapta sau la stânga atunci când eliberați preț de câteva secunde volanul pe un drum drept, trebuie să verificați geometria roților și unghiul de fugă. Reglarea geometriei constă în ajustarea părților de suspensie față și spate. O reglare incorectă a mașinii dumneavoastră poate conduce la uzura prematură a anvelopelor.Verificați întotdeauna geometria mașinii când: ați lovit un obstacol sau remarcați că anvelopele prezintă o uzură anormală sau neuniformă.

  • Vă confruntați cu probleme de virare sau ținută de drum: vehiculul se deplasează în lateral;
  • volanul nu se repoziționează ușor după un viraj sau rămâne întors când conduceți în linie dreaptă.
  • cumpărați un set nou de anvelope și doriți să aibă o durată de viață cât mai lungă posibil.
  • Înlocuiți un element al suspensiei sau direcției.

De ce este importantă reglarea geometriei?

La majoritatea vehiculelor, geometria este verificată inițial pentru a reduce la minim uzura și solicitările  pentru a crește confortul conducătorului și pasagerilor. Un paralelism corect al celor 4 roți reduce uzura anvelopelor, crescând astfel durata lor de viață și performanțele și contribuie la economia de carburant. Acest reglaj ameliorează de asemenea comportamentul și siguranța, reducând devierile sau deplasarea vehiculului în lateral.

Care este deosebirea dintre geometrie și echilibrarea anvelopelor?

Se face deseori confuzie între geometrie și echilibrarea anvelopelor.

Reglarea paralelismului sau geometria vehiculului constă în reglarea unghiurilor roților pentru a redeveni perpendiculare pe sol și paralele între ele. În schimb, echilibrarea unei anvelope permite mișcarea roții fără a cauza vibrații ale vehiculului la anumite viteze.

Care sunt cauzele abaterilor de la geometrie?

Abaterile de la geometrie pot fi cauzate de lovirea unei borduri sau în timpul rulării, chiar în circumstanțe grave, cum ar fi un accident, în timpul căruia vehiculul a fost lovit, iar geometria dereglată. Atunci când paralelismul este incorect, flancurile anvelopelor se uzează mai rapid, afectând comportamentul vehiculului și micșorând durata de viața a anvelopelor.

O simpla abatere poate cauza probleme grave

Reglarea geometriei este efectuată în scopul de a optimiza ținuta de drum și pentru a crește durata de viață a anvelopelor.

Principalele motive de a avea o geometrie corectă:

  • faceți economii
  • anvelopele au o durată de viața mai mare
  • vehiculul se conduce mai ușor deoarece scade rezistența la rulare a anvelopei

 Ar putea fi o imagine cu mâncare, maşină şi text care spune „0000 Samsung Quad Camera Fotogr. cuGalaxy A21s”

 

Cât durează reglarea geometriei?

În majoritatea cazurilor, geometria roților din față și din spate este reglată în aproximativ 30 minute.
Mergeți la specialistul Vianor – Absolut Auto pentru această operațiune care constă în verificarea direcției și unghiurilor anvelopelor, în funcție de specificațiile constructorului auto. Reglarea geometriei este o operație foarte simplă pentru un specialist în anvelope.

Având în vedere perioada pe care o traversăm Absolut Auto vine cu următoarele precizări:

Vă rugăm să păstrați o distanța de cel puțin 1 metru față de toți angajații Absolut Auto

  • De asemenea, înainte de sosirea în punctele de lucru vă rugăm să ne anunțați dacă aveți simptome de răceală sau gripă, caz în care va trebui să vă reprogramăm vizita dvs.
  • În plus, este important și în interesul tuturor, să veniți neînsoțiți de prieteni, colegi, familie și să respectați instrucțiunile de siguranță oferite de personalul nostru.
  • Acest lucru este solicitat tuturor clienților noștri cu programări, pentru a asigura siguranța și sănătatea atât a personalului dar și a altor clienți.

 Vianor Absolut Auto, pe Calea Timișoarei nr.16, lângă magazinul Dedeman sau la telefon 0730 580 887  sau 0355 429 211.

REPER 24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei