Profesorul Marius Cornici, noul Director al Colegiului Economic al Banatului Montan din Reșița!

 

Marius Cornici

Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița are un nou director, în persoana profesorului Marius Cornici. Acesta a fost numit conform deciziei Inspectoratului Școlar ca urmare a detașării în interesul învățământului ca Inspector General Adjunct a fostului director al Colegiului Economic Reșița, prof. Lenuța Ciurel. Este de precizat că domnul profesor a obținut săptămâna trecută avizul Consiliului profesoral care cu o majoritate zdrobitoare a decis ca profesorul Cornici să fie noul director ( 32 de voturi pentru/ 4 abțineri). Cornici, de orientare social-democrată, pare a se bucura de o bună popularitate în rândul colegilor care i-au dat acest vot de încredere. În alegerea profesorilor a contat și experiența managerială, profesorul Cornici deținând până de curând funcția de director adjunct la acestă școală, în echipă cu Lenuța Ciurel.

În afara funcției pe care o deține de marți, 10 octombrie, despre Marius Cornici mai știm că este vicepreședintele Societății de Științe Istorice, filiala Caraș Severin, că la nivelul disciplinei a obținut rezultate notabile cu elevii la concursurile pe profil, atât la nivel județean, cât și la nivel național la concursuri precum: Corneliu Coposu în Istorie, Copilărie în comunism, Memoria Holocaustului, concursuri organizate sub egida Ministerului Educației Naționale.

După instalarea în funcție, noul manager al Colegiului Economic din Reșița ne-a declarat: „Știu că nu este ușor, nu este simplu să gestionezi destinul celui mai important Colegiul Economic din județ. Suntem o școală de renume și așa trebuie să rămânem. Misiunea mea este să continui tot ce s-a făcut bun și să găsesc soluții acolo unde am întâmpinat ceva probleme. Așa cum am spus și colegilor, îmi voi exercita mandatul cu responsabilitate și profesionalism, având încredere că voi reuși să mă ridic la nivelul funcției și că voi realiza obiectivele propuse. Mizez pe colegii mei, pe faptul că împreună, că doar împreună vom reuși să atingem aceste obiective. Contez totodată pe disponibilitatea doamnei Inspector General Adjunct, Lenuța Ciurel, alături de care am avut o colaborare foarte bună ca și echipă managerială, disponibilitate în ceea ce privește sfaturi legate de bunul mers al școlii. Experiența acumulată, profesionalismul dânsei o să îmi fie de ajutor și cred că v-a face acest lucru cu plăcere, Economicul rămânând școala dânsei de suflet. Având în vedere că avem o paletă variată de specializări, o bază materială modernă, elevi grozavi și dascăli cu care ne mândrim, o să vă invităm în mod mult mai des la activitățile desfășurate de școala noastră, pentru că este păcat ca toate aceste lucruri grozave realizate să nu fie mediatizate, să nu fie făcute cunoscute reșițenilor, cărășenilor, care trebuie să fie informați de ce se întâmplă în școală, de ce poate oferi școala noastră elevilor noștri ori potențialilor elevi”.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Fost Elev

  Felicitări, domnule profesor! Mă bucur că aţi reuşit să le daţi peste nas tuturor celor care au crezut că nu sunteţi în stare să promovaţi examenul.
  În sfârşit, văd şi eu că se întâmplă ceva bun în ţara asta, şi se face dreptate. După ce aţi fost abuzat ca o căprioară rănită de acei monştri din PNL, aţi reuşit să învăţaţi şi să promovaţi examenul. Felicitări!
  Sunt sigur că un om cu o aşa putere de muncă şi cu o atât de adâncă înţelepciune va duce liceul pe cele mai inalte culmi ale cunoaşterii!
  Fir întins, domn profesor!
  Cu respect, un Fost Elev.

  Raspunde
  1. Simona Lolea

   STIMATE ASA ZIS ELEV….AI INVATAT DE LA CORNICI ARTA PUPINCURISMULUI SI MANIPULARII…
   IN STIRE ZICE CA A FOST NUMIT POLITIC IN LOCUL FOSTEI DIRECTOARE PLECATE LA INSPECTORAT.. NICI VORBA DE CONCURS…. DACA IL COPIEZI SI IL LAUZI POATE I SE URCA LA CAP….BRAVO… CU ASA ELEVI TARA VIITOR DE AUR ARE

  2. Simona Lolea

   CORECT…. MA GANDEAM CA NU ATI VAZUT IN STIRE EXPRESIA… SOCIAL DEMOCRATUL AFOST NUMIT…. SCUZE FOST ELEV… AM ÎNTELES MISTOUL LA ADRESA DIRECTORULUI MAI ALES PARTEA CU FIR INTANS… PENTRU ALTE FUNCTII LA … TAVA SI FARA EFORT…NU TE AJUTA PREMIILE CI EXPERIENTA…CA IN CAZUL FOSTEI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei