Proiecte îndrăznețe pentru comunitatea din comuna Sasca Montană

Sasca Montană - primar

Administrația locală din Sasca Montană a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene patru proiecte ce urmează a fi implementate anul viitor și în urmă cărora satele Bogodinț, Potoc și Slatina Nera vor beneficia de alimentare cu apă și canalizare.

Cele patru proiecte: reabilitare, modernizare și dotare a Dispensarului Medical din localitatea Sasca Montană, alimentare cu apă și canalizare în localitatea Slatina Nera, alimentare cu apă și canalizare în localitatea Bogodinț și alimentare cu apă și canalizare în localitatea Potoc urmează a fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL), program inițiat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. În urma acestor investiții, locuitorii din satele aparținătoare comunei Sasca Montană, Bogodinț, Potoc și Slatina Nera vor avea acces la sisteme de alimentare cu apă și canal. De asemenea, Dispensarul Medical din centru de comună va beneficia de modernizare și dotare.

Am reușit să depunem în termen la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene documentația pentru următoarele investiții și așteptăm să fim chemați la semnarea contractelor. Cel mai probabil lucrările vor fi demarate la jumătatea anului viitor. Ne bucurăm că am reușit să depunem documentațiile tehnice în timp util și sperăm ca în urma acestor investiții locuitorii din satele aparținătoare să beneficieze de un standard de viața ridicat”, a declarat, pentru Reper24, primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei