fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Proiecte mari pentru o comună mică: Dognecea

Două proiecte mari stau în atenția administrației locale a comunei Dognecea. Edilul Remus Rof a semnat la finele anului trecut, contractul de finanțare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în vederea reabilitării și modernizării dispensarului uman.

„Vom scoate lucrarea la licitație, iar în momentul în care vom cunoaște numele constructorului, ne vom putea apuca de treabă. Va fi o reabilitare totală și o modernizare în același timp. Dorim să aducem și un cadru medical permanent în comună, astfel că dispensarul va dispune și de o locuință de serviciu pentru acesta“ , a afirmat primarul Remus Rof.

Un alt proiect al edilului din Dognecea este cel al unei baze sportive moderne, pe care se vor putea antrena jucătorii echipei „Minerul Dognecea”, iar tinerii din comună vor putea să practice diverse activități sportive.

„Va fi o bază sportivă modernă, mai exact un stadion de fotbal, cu tribune, vestiare subterane și tabelă electronică. Am fost incluși pe lista sinteză, avem și studiul de fezabilitate depus la CNI; avem certitudinea că ne vor finanța proiectul.

Valoarea investiției este de 13 milioane de lei”, a mai precizat primarul comunei Dognecea.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei