Promisiunea lui Nelu Popa pentru reșițeni: „Vom duce Reșița noastră acolo unde merită”

modelmic

„Vom duce Reșița noastră acolo unde merită”, le-a transmis, târziu în noapte, primarul Ioan Popa, reșițenilor care au avut încredere în el și l-au votat pentru cel de-al doilea mandat la cârma municipiului de pe Bârzava.

Am ajuns acasă, mi-am pus un ceai, e liniște și abia acum eliberez «supapa»… pur și simplu îmi curge o lacrimă pe obraz, o senzație ce nu am mai trăit-o de mult… să fie de bucurie..?! Să fie de oboseală..?! Să fie refularea ultimelor luni de stres, proiecte, atacuri, campanie, conturi false, dezamăgiri create de persoane în care am crezut..?! Nu cred. Cred că e marea surpriză creată de voi, cei care prin votul de ieri, mi-ați confirmat că tot ceea ce am reușit în acești 4 ani a fost BINE! Acțiunile unui edil se confirmă la final de mandat și ieri mi-ați acordat nota pentru ceea ce eu, împreună cu echipa mea am realizat! Știu, sunt enorm de multe lucruri de făcut până când viața noastră, a reșițenilor, va fi mai bună, dar votul vostru îmi dă încredere că împreună le vom face pe toate! Vă mulțumesc și vă asigur că vom duce Reșița Noastră acolo unde merită! Buna dimineața, Reșița. Bună dimineața Caraș-Severin! Pornim la drum cu forțe proaspete! Romeo, pornește motoarele!”, este mesajul transmis de Ioan Popa, care a făcut trimitere și la victoria obținută de Romeo Dunca la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

Conform primelor rezultate parțiale Ioan Popa a obținut 74,93% din voturile reșițenilor. Următorii în opțiunea celor care au trecut pe la urne au fost: Ionuț Chisăliță (PRO Caraș-Severin) – 12,53%, Ioana Todor Constantinescu (PER) – 3,29%, Lucian Voina (PMP) – 2,62%, Daniel Toma (USR-PLUS) – 2,58%, Sebastian Purec (PPUSL) – 1,83%, Lucian Ionescu (PNȚCD) – 1,53% și Cosmin Flavius Drăgilă (PRM) – 1,31%.

Citește și Ioan Popa: „Mă bucur că reșițenii mi-au acordat încrederea într-un mod covârșitor. Le mulțumesc”

Citește și PNL și PSD și-au împărțit victoriile la primăriile de orașe din Caraș-Severin

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Bîță

  Da la groapa de gunoi va fi adusă Reșița, ce va mai fi rămas din ea.Patru ani s-au dus pe apa sîmbetei, alți patru pe apa Covidului. Bullshitt PNL-istic. Satana e cu tine, fiule!

  Raspunde
 2. Sceptic

  I-a curs Nelului o lacrimă pe obraz :-). I s-a confirmat că tot ce afăcut a fost bine … străzile alea subdimensionate din Luncă sunt chiar BUNE și UTILE în noua formă.
  Cine i-o fi scris textul asta siopos care nu se potriveste caracterului sau grobian .

  Le doresc votanților Nelului să aibă un șef ca el :-).

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei