Proxenetă dată în urmărire internațională, prinsă la Caransebeș!

Caransebeș

Oamenii legii din Caransebeș se pare că nu se joacă atunci când vine vorba de prinderea infractorilor de rang internațional. Mai mult, fugarii par să se simtă în siguranță pe raza județului, unde se ascund de cele mai multe ori.

După ce la începutul săptămânii politiștii gugulani au încătușat un bărbat condamnat la ani buni de închisoare care a dat bir cu fugiții, ieri aceștia au reușit să pună mâna pe o „afaceristă” de servicii sexuale, dată în urmărire internațională.

Femeia, în vârstă de 33 de ani avea pe urmele sale autoritățile din toată lumea, fiind dată în urmărire pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş a identificat şi reţinut o femeie urmărită internaţional. Femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara care a dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore”, a explicat Ancuța Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei