PSD – aproape de oameni, candidații PSD – între oamenii Reșiței

aa

Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș Severin și Ionuț Chisăliță candidat la Primăria Municipiului Reșița, au fost prezenți alături de echipa PSD-PRO ROMÂNIA- ALDE, între blocurile și în cartierele municipiului Reșița unde au constatat că actuala administrație nu a călcat deloc în cei patru ani.

aaa

Unul dintre lucrurile propuse pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor și pentru a uni administrația reșițeană de cetățean, este ca în cazul în care vor ajunge la guvernarea locală, să genereze o consultare publică a locatarilor din toate cartierele o dată la șase luni. În acest fel administrația locală va fi în măsură să cunoască și să-și stabilească prioritățile în funcție de realitățile și interesele locuitorilor – se precizează în comunicatul transmis redacției de biroul de presă al PSD Reșița!

a

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Gigi Against

  Da da…dar nici din partea voastra nu a fost urma de pesedist…asa ca la capitolul asta nu stati prea bine nici voi!
  Interesant ca va aduceti aminte de blocurile gri doar in campania electorala…adica odata la patru ani
  ..si cu aceleasi povesti de adormit electoratul…

  Raspunde
  1. Gigi Against

   Mai Gogule, iti zic iar,esti in eroare…din fabricatie probabil!
   Referitor la opiniile politice, suntem inca o tara libera! Sau nu?

 2. Iulicafarafrica

  Cea mai mare vină ptr situația dezastruoasă a Reșiței o are PSD. Ei au “vândut” UCMR-ul puiuțului de securist Buzăianu care cu ajutorul lui Chebuțiu și a amantei au pus fabrica pe butuci. Tot ei au dat pe nimic CSR-ul cu lacurile de acimulare, hidrocentrala și pădurile de pe Semenic rusnacilor prin intermediul unei așazise firmulițe “americane”. Au distru țara in ultimii 30 de ani, din care cei mai mulți la putere. Acum vin să ne vândă iluzii că ei ne scot din sărăcie. Bă j***** ordinare, chiar nu mai aveți pic de rușine?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei