PSD și-a prezentat candidații din zona Oravița pentru alegerile locale din vară

l

În cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat astăzi la Oravița, au fost prezentați candidații organizației PSD Caraș-Severin la primăriile din această zonă.

Prezentarea a început chiar cu primarul în funcție al orașului în care a avut loc evenimentul, Dumitru Ursu, care va fi candidatul PSD pentru primăria Oravița la alegerile locale din acest an.

Un primar care este foarte gospodar, are foarte multe proiecte antamate. Dorința noastră pentru orăvițeni este să îl ajute, să îl sprijine, să își ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan.

p

Au fost prezentați și candidații PSD pentru comunele din zona Oravița: la Ciudanovița a fost anunțat primarul tânăr și nonconformist, cel care spune mereu lucrurilor pe nume, după cum l-a descris liderul PSD Caraș-Severin, Costi Nebunu, la Vrani va candida Gheorghe Moata, la Vărădia a fost anunțat Dănuț Mușa, la Sasca Montană, Neluțu Poplicean, primarul în funcție, la Forotic candidatul propus este Ionel Romînu, la primăria Ciuchici va candida Ion Orbulescu, la Cărbunari va candida Gheorghe Prăsnescu, actual primar al comunei.

Prezent la conferința de la Oravița a fost și președintele PSD Răcășdia, deputatul Luminița Jivan prezentându-l pe acesta ca fiind candidatul la alegerile locale din vară pentru primăria acestei comune, Vasile Creța.

Alături de primarii din zona Oravița a fost prezent și un primar din Valea Almășului, Baba Păun, candidat PSD pentru comuna Șopot.

P2

Vom continua cu desfășurarea acestor evenimente și prezentarea de candidați în fiecare zonă. Astăzi a fost vorba despre zona Oravița, o zonă despre care știți cu toții că eu o iubesc foarte mult și poate de multe ori am fost cumva etichetată că țin foarte mult la această zonă, dar această zonă mi-a dat mie foarte mult, omului Luminița Jivan, prin căldura cu care m-au primit acești oameni, prin modalitatea în care s-au comportat cu mine și prin modalitatea în care am primit răspuns de la ei de fiecare dată”, a declarat liderul PSD Caraș-Severin.

Alături de Luminița Jivan, la prezentarea candidaților din zona Oravița propuși de PSD pentru alegerile locale s-a aflat și președintele executiv al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, precum și vicepreședintele PSD, Gabriela Stuparu.

PRI

P4

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei