Publicul a decis! S-a ales afișul final al spectacolului de teatru!

teatru

Alegerea voastră a contat! Teatrul de Vest din Reșița a desemnat afișul final al spectacolului, variantă grafică aleasă de public în funcție de numărul de aprecieri primit!

Evenimentul este o incursiune în universul lui Caragiale. Vor fi expuse cărți și documente din colecțiile Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin, ale Bibliotecii Naționale a României și ale Bibliotecii Județene ,,Ion Heliade Radulescu.

„Vă invităm așadar la UnIon! – Vineri, 3 iulie 2020, ora 21:00 şi Duminică, 5 iulie, ora 21:00 în curtea Muzeului Banatului Montan Reșița la “O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale. Regia artistică: Emanuel Petran; Scenografia: Mihai Vălu; Light Design: Lucian Moga; Distribuția: (în ordinea indicată de autor) Jupân Dumitrache- Florin Ruicu, Nae Ipingescu – Radu Popescu, Chiriac- Marius Tudor, Spiridon- Robert Danci, Rică Venturiano- Sorin Fruntelată, Veta- Camelia Ghinea, Zița- Rusalina Bona, Dansatoare la Iunion- Ana Maria Ciszler, Dansatoare la Iunion- Andrada Samoilă.

Spectacolul va avea loc în curtea Muzeului Banatului Montan Reșița, cu respectarea măsurilor de distanţare socială impuse de autorități.

Biletele se pot achiziționa atât de la casieria teatrului cât și de la intrarea în curtea muzeului.
Preț bilet: 20 lei. Vă așteptăm cu drag!”, precizează conducerea teatrului reșițean.
Informaţii suplimentare puteţi obţine la casieria teatrului:
Casa de bilete: 0355 404 222
Organizator Spectacole: ION GABI GIAMĂNU
Tel.: 0771 654 638

„Întotdeauna am fost interesat de cât de actuali pot fi scriitorii clasici. Ducând gândul mai departe, am descoperit că genialitatea marelui nostru dramaturg, I.L.Caragiale, constă și în faptul că a reușit să surprindă esența sufletului poporului nostru, esență pe care am încercat să o transpunem într-o montare care, zic eu, va surprinde (sper că în mod plăcut). Vă așteptăm la 100 de minute de râs continuu, alături de excelenții actori ai Teatrului de Vest Reșița”, a declarat Emanuel Petran, regizorul spectacolului.

105581886_3511256498902323_8843850475461929966_o

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei