Puncte de vaccinare drive thru și în Caraș-Severin?

dt

Scăderea numărului de persoane dornice să se vaccineze pune la lucru imaginația autorităților. După spitale, săli de sport și stadioane, acum e rândul cabinetelor medicilor de familie, a întreprinderilor și mai nou a celebrelor deja drive thru, acele centre de vaccinare în care stai în mașină și ești înregistrat și vaccinat.

Din această săptămână vaccinarea va fi posibilă fără programare, cu serul Moderna și la Slatina Timiș, la Centrul de Permanență, după ce acest lucru s-a întâmplat de la sfârșitul săptămânii trecute la Ezeriș în Caraș-Severin. Despre toate acestea, prefectul județului Cristian Gâfu a făcut câteva precizări:

Din această săptămână Comitetul Județean pentru Situații de Urgență centralizează listele provenite de la agenții economici, astfel încât în zilele următoare să putem începe vaccinarea la sediile acestora. Este o altă modalitate prin care Guvernul României vine în sprijinul cetățenilor, astfel încât aceștia să se poată vaccina într-un număr cât mai mare. La centrele de vaccinare ce se vor deschide în cadrul sediilor agenților economici, se pot vaccina atât salariații cât și familiile acestora.

Am luat în calcul și este foarte posibil să deschidem și în Caraș-Severin, două centre de vaccinare tip drive thru, în Reșița și Caransebeș, pentru că nu avem alte orașe cu un număr mare de locuitori. Vrem să creștem procentul celor vaccinați în Caraș-Severin pentru a scăpa cât mai repede de acest virus și să ne putem relua viața normală pe care am avut-o anterior izbucnirii acestei pandemii“ – a explicat prefectul județului, Cristian Gâfu.

Sursă foto: alamy.com

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei