Reducere de 10% pentru locuitorii din Măureni care își plătesc taxele și impozitele până pe 31 martie

 modelmic

Contribuabilii din comuna Măureni pot beneficia de o reducere de 10% în cazul în care achită până la finalul lunii martie debitele aferente anului fiscal 2021, anunță reprezentanții administrației locale.

„În anul fiscal 2021 impozitele și taxele locale se mențin la nivelul anului 2020.Singura modificare este cea impusa de lege, și anume indexarea taxelor și impozitelor locale cu rata inflației, respectiv 3,8%.

Creanțele fiscale restante și accesoriile aferente acestora aflate în sold la data de 31.12.2020 care au valoare mai mica de 39 lei vor fi anulate. Plafonul se aplica tuturor creanțelor fiscale.

Bonificații de 10% se acorda contribuabililor care își achita cu anticipație impozitele pe clădiri, teren și mijloace de transport, datorate pentru întregul an, până la 31 martie 2021”, precizează reprezentanții Primăriei Măureni.

În plus, administrația locală din Măureni a decis să acorde scutiri de la plata majorărilor, a dobânzilor și a penalităților de întârziere pentru persoanele fizice și juridice care achita integral până la data de 30.06.2021, debitele principale restante existente în sold la data de 31.12.2020, precum și debitele principale pentru întreg anul 2021. Scutirea se acorda pentru dobânzile, penalitățile și majorările de întârziere care rezulta din contractele de închiriere încheiate pentru locuință sau terenuri.

 

Karina TINCUL

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. contribuabil

    Vai ce oameni de treaba cei de la primaria Maureni. Asta e gluma? In toata tara se acorda aceasta reducere , nu numai la PNL Maureni. Daca reducea impozitul cu 20, 30% mai era o stire. Nu se maresc salariile si pensiile iar cei de la putere ( PNL, USR-PLUS si UDMR) se lauda ca impozitul si taxele raman la nivelul anului trecut. Ce ” realizare”. Astia nu au fost la PECO, in magazine, la piata ,sa vada preturile? Primesc totul acasa, fara plata? Soarta CDR 2000.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei