Reduceri la abonamentele pentru Custom Reșița, festivalul prin care se dorește renașterea din propria cenușă a orașului!

modelmic

Cu aproximativ două luni și jumătate înainte de Custom Reșița, festivalul care va aduce în municipiul de pe Bârzava, nume de renume ale scenei rock, administrația locală reșițeană anunță o promoție de Paște la achiziționarea abonamentelor. În Poiana Golului din Reșița vor răsuna în perioada 5-7 iulie, hituri rock și pop, printre artiștii care și-au confirmat deja prezența fiind: The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra și Massive Wagons, dar și Uriah Heep, fenomenul rock care umple stadioane și creează efervescență chiar și la 50 de ani de la prima apariție pe scena muzicală a lumii.

Astfel, cei care cumpără un abonament în perioada 19 aprilie – 2 mai vor beneficia de o reducere de 50 de lei sau altfel spus prețul unui abonament pentru cele trei zile va fi de doar 200 lei.

Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere”, transmit organizatorii festivalului.

Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complex gen muzical care există: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – toate vor fi la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie.

Organizat de Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu GNB Agency, Custom Reșița a avut o ediție pilot anul trecut, însă pentru ediția 2019 urmează să fie anunțați noi artiști internaționali și români care vor concerta în cele trei zile de eveniment.

foto Poiana Golului: corinacostache.com

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “reducere de 50 de lei …Organizat de Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu …”

  Parcă începe să mai scadă … “coada la vulpe” şi preţul pretins la … “cenuşă”.
  He, he, he … până ajunge la 20-30 de lei, cât este intrarea la orice “custom” party, inclusiv SMAEB (Romexpo Bucureşti) …

  Raspunde
 2. LELI

  Pai la inceput a fost 50 ron pe zi..apoi au umflat pretul ,amagiti de valul de bilete cumparate de curiosi.Acum cand s-au trezit la realitate incearca vrajelile cu promotia de sarbatori..Sunt sigur ca vor scadea ca la inceput pt ca se doreste o participare cat mai numeroasa.De prima editie conteaza urmatoarele editii..clar.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei