„Refuzați pecetea Satanei!” Două pretinse călugărițe din Caraș-Severin fac propagandă anti-vaccinare!

calug

Cele două tinere înveșmântate în negru au fost surprinse pe străzile unui oraș din Argeș în timp ce abordau trecătorii, în zonele intens circulate, îndemnându-i să refuze vaccinul anti Covid-19.

Cei de la Ziarul Argeșul.ro susțin că le-ar fi surprins pe așa-zisele călugărițe pe străzile din Pitești, acestea susținând că sunt din Caraș-Severin și misiunea lor este să „salveze cât mai mulți oameni de la cel mai mare genocid”, oarecum pe cont propriu, nefiind identificată vreo mănăstire din obștea căreia să facă parte cele două pretinse monahii.

Suntem călugăriţe, suntem din Caraş-Severin. Ne-am retras în munţi şi vrem să salvăm un număr cât mai mare de oameni”, le-au spus femeile jurnaliștilor argeșeni.

Întrebate dacă ceea ce fac este legal, așa-zisele călugărițe care opresc oamenii în stațiile de autobuze și parcuri au răspuns fără sfială: „Ce fac ei e legal? Crimele în masă sunt legale? Să ne pedepsească dacă pot. Doar Dumnezeu poate pedepsi. Nu ne temem de voi! Și de nimeni! Suntem gata de jertfă!”.

„Nu vă vaccinați!”, „Nu acceptați serul în organism!”, „Refuzați pecetea Satanei după cele 7 vaccinuri!”, „Este cel mai mare genocid!”, sunt mesajele pe care le transmit.

Au la ele și câte un cadou pentru trecători, o revistă color, pe hârtie lucioasă, intitulată  „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid-19”, cele opt pagini ale publicației fiind pline cu „mesaje de la muntele Athos”, pasaje din scrierile unor sfinți, dar şi cu opiniile unor persoane, care se recomandă medici sau oameni de ştiinţă, despre vaccinul care ucide. Le trădează însă lipsa metaniilor și trăsăturile frumoase, deloc ascetice, specifice monahilor postitori.

foto: Ziarul Argeșul.ro

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Lacucaracea

  Au ieşit ,, zurliii (le) ” ca ciupercile… Călugărița din stânga trebuie vaccinată prima , fiindcă este mai tânără şi ,, indeed ” are trăsături mai frumoase conform publicației.Pe cea mai în vârstă (,,stareța”) înțepați-o voi cu vaccinul Sputnik…în limbă sau în cerul gurii !

  Raspunde
 2. Lacucaracea

  ZDRAZVITE tavaraşii ‘ de partid !
  Între mizeria asta’ de populație ,, roma-nistaneză ” parazitară şi îndobitocită , mare parte a cadrelor medicale ( şi a personalului auxiliar ) au apartenență / afinități la mafiile de partid(e).Şi dacã respectivii FOMIŞTI din aşa zisa politică vor să roadă la ciolanP ( le este frică…sânt disperați cã fură unii mai mult decât ceilalți , sau că fură unii fără alții ,, până se termină pandemia ” ) , se folosesc inclusiv de cârpele alea’ din spitale ( ,, sistemul de sănătate ” ) să arunce cu rahat şi lături în ventilator prin mass-media aservită.Nu de grija ,, boborului ” nu mai pot ei , dar cu siguranță duc grija BOR-ului…în combinațiile de zi cu zi.Iar în anul 2021 mai sânt destui tembeli care să conteste utilitatea unui vaccin.Acu’ eu nu spun faptul că nu există destui escroci , care vor să profite de pe nenoricirea altora ( mai ales în ROMANISTAN ).Sau că , până la descoperirea unuia eficient şi sigur nu pot apărea probleme…accidentale sau voite. Însă , dacă nu s-ar inventat vaccinul antipolio (şi multe altele) ce făceați măi ‘ ,, ologilor la minte “. Fosilelor de pensionari comunistoizi care veşnic comentați : la vaccinul antigripal de ce vă-nghesuiați să-l făceți în fiecare toamnă ? Nu era şi ăla’ o conspirație a lu’ ,, Bily dă Gates ” pe mână cu ,, Şekin Stivăn ” şi ,, Miky Mouzes ” ( ca să vă bage CIPU ‘- n capu ‘ gol…) descoperită de RTV , Antene şi alte baliverne ? Îi mai tâmpiți ( indoctrinați ) şi pe ăstia’ tineri cu idioteniile voastre , prostia văd că este foarte contagioasă ( şi aici m-am referit la modul general , nicidecum strict pe acest subiect ).Eu unul aş lăsa selecția naturală să-şi facă treaba , poate mai curăță molimile astea din voi ( dacă tot ziceți că ,, vrea să vă homoare ” Billy ).De vreme ce sânteți ,, religioşi ” , de ce nu vă gãndiți şi la la faptul că poate a trimis D-zeu bolile ( plăgile ) acestea…să mai curețe pământul de voi cei hidosi la suflet şi la minte ? Varianta aceasta de ce nu este plauzibilă / de luat în seamă ? Poate creatorii s-au cam săturat de voi toți… ajungând la concluzia că sânteți mai răi decât egiptenii ( vă transformați unii pe alții în sclavi ; trădători şi uzurpatori de neam şi de țară , ce sinteți ).

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei