Reșița iese din scenariul roșu! Măsuri de relaxare pentru antreprenorii din oraș!

re

Municipiul Reșița iese din scenariul roșu, iar măsurile de relaxare vor redeschide restaurantele în interior și sălile de spectacol.

Subprefectul județului, Andrei Plujar, precizează că astăzi la ora 15:00 se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care va consemna ieșirea Reșiței din scenariul roșu.

„Cu 1,83 de cazuri Sars-Cov-2 la mia de locuitori, vor fi instituite măsuri de relaxare mult așteptate pentru antreprenorii din oraș, dar și pentru cetățeni.

Continuăm campania de vaccinare, cu un al doilea punct de vaccinare Pfizer deschis la Școala Mihai Peia din Reșița. Vă încurajez pe toți să vă vaccinați pentru a stopa definitiv pandemia!”, a declarat subprefectul Plujar.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Adrian

  Nu ne mai intoxicati cu campania voastra de vaccinare, mai bine spuneti care sunt masurile alea de relaxare care-i privesc pe antrepenori si cetateni.

  Raspunde
 2. Mao

  Nu îi mai cred pe nici unul. Auzi la ăsta, scenariul roșu ,iar regia violet!Câtă minciună și prosteală la nesimțiții ăștia de PNL-iști și usriști lui pește prăjit.

  Raspunde
 3. Rad de prosti

  …”măsurile de relaxare vor redeschide restaurantele în interior “…in asta consta viata romanilor..restaurante…economic?nimic…noroc cu “felgerinele”care aduc finante pentru restaurante..vai de capul nostru

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei