fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Reșița Locomotives îi provoacă pe tineri la un campionat de Flag Football între licee!

Echipa de fotbal american Reșița Locomotives își propune să organizeze un campionat de Flag Football între liceele reșițene.

Flag Football este o variantă a jocului de fotbal american în care jucătorul ofensiv nu poate fi placat la pământ pentru a fi oprit, ci echipa defensivă trebuie să îndepărteze un steag atașat la centura celui care deține posesia mingii.

Fotbalul american și variantele sale folosesc o mare parte din mușchi, spun cei de la Reșița Locomotives. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului cardio-vascular. Comptențele care se dezvoltă în urma practicării acestui sport sunt: îmbunătățirea abilităților de comunicare și lucru în echipă, socializarea tinerilor în afara mediului online, creșterea spiritului de competitivitate, învățarea respectării anumitor reguli și conduite ale jocului și nu în ultimul rând multă distracție, se arată în comunicatul de presă al celor de la Reșița Locomotives

spot_img

Reșița Locomotives participă la dezvoltarea sportului de masă, promovând Flag Football ca fiind o alternativă benefică sănătății fizice și mentale a tinerilor reșițeni.

Pentru detalii suplimentare elevii doritori se pot adresa profesorului de sport al liceului lor sau pot scrie direct pe canalele de social media ale Reșița Locomotives.

Echipa îi așteaptă pe reșițeni sâmbătă – 5 noiembrie, de la ora 14:00, la stadionul Gloria din Reșița, pentru ultimul meci de pe teren propriu din această ediție de campionat, contra celor de la Timișoara 89ers. O victorie în acest meci ar trimite echipa în play-off. Intrarea este gratuită.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei