Reșița se pregătește pentru sărbătorile de iarnă

iarnă

Autoritățile din Reșița se pregătesc de sărbători, angajații municipalității începând să împodobească orașul cu elemente decorative, specifice sărbătorilor de iarnă. Primăria Reșița va investi anul acesta 130.000 de lei pentru achiziția de noi elemente de iluminat festiv. 

Totuși, reșițenii nu trebuie să se aștepte la nimic spectaculos, însăși edilul Mihai Stepanescu mărturisind că nu sunt foarte mulți bani de investit în acest domeniu: ”Suntem în fază avansată de achiziție de noi elemente de iluminat festiv, pentru că cele pe care le avem sunt depășite, dar bani nu sunt foarte mulți. Ar trebui și noi să fim în ton cu tot ceea ce ar trebui schimbat și dacă nu chiar cu noutățile, dar în funcție de banii pe care îi avem”, a afirmat Stepanescu.

Luminile de sărbători urmează să fie aprinse pe data de 5 decembrie, cu o zi înainte de Sfântul Nicolae, a mai adăugat edilul.

Reșițenii, amatori de patinaj, vor avea și anul acesta la dispoziție un patinoar artificial. Acesta va fi amplasat, la fel ca anul trecut, în Parcul Tricolorului din municipiu și va fi deschis, conform lui Stepanescu, undeva până pe data de 10 decembrie. ”Am ales ca patinoarul să fie amplasat în partea nordică a orașului, în Parcul Tricolorului, deoarece în aceea zonă este mai multă lume, iar anul trecut s-a bucurat de un mare succes. Patinoarul va fi amplasat exact în același loc și în aceleași  condiții de anul trecut”, a mai adăugat primarul Reșiței.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649074157677″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. giani

    domnule TABAN veniti si in cartierul MUNCITORESC SAU MINDA SA VEDETI pina unde edilul sef recunoaste ORASUL ,pentru el nu conteaza decit CENTRUL SI GOVINDARI restul nu, ce sa mai vorbim de DOMAN ,MONIOM SAU CUPTOARE noroc ca cei din lunca pomostului sint la mijloc , era sa uit de str 24 ianuarie ,dar ce sa mai vorbim de MOCIUR rusine sa va fie tuturor celor care va ocupati de inpodobirea orasului

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei