5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Reșițenii Marius Pădurean și Adelina Stanciu, aur pentru România la Brno

Reșițenii Marius Pădurean și Adelina Stanciu au obținut Locul I în Finala Junior I Latin – WDSF DSE Children Grand Prix Brno- Czech Republic care a avut loc în weekend.

Marius și Adelina, antrenați de Alex Holecz, sunt și dubli campioni ai României în 2021 și urmează să reprezinte România și Clubul Mystic în alte 5 competiții internaționale, până la sfârșitul acestui an.

Competiția care le-a adus medaliile de aur celor doi sportivi reșițeni face parte dintr-un circuit de Grand Prix, un circuit desfășurat la nivel european, pentru categoria de Juniori I, Open Standard și Open Latino.

spot_img

Marius și Adelina au reprezentat Clubul Mystic Reșița și România în acest weekend la Brno în Cehia unde au obținut două medalii de aur atât la secțiunea Standard, cât și la secțiunea Latino fiind singura pereche din România care s-a întors acasă cu medalie de aur, dintre toate perechile ce au reprezentat țara noastră”, a declarat pentru reper 24, Alex Holecs, antrenor dans sportiv în cadrul Clubului Mystic Reșița.

La startul competiției au fost prezente 34 de perechi din diferite țări ale Europei.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei