fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Restaurant cu specific libanez la Reșița, în complexul hotelier Rogge!

Cu siguranță, cu toții am aflat despre gastronomia bucătăriei libaneze, despre delicatesele ei și despre așa zisa „sănătate în bucate“ pe care o propun meniurile zilnice realizate din preparate libaneze.

Deși popularitatea sa este relativ nouă, cel puțin în Banatul Montan sau la Reșița, bucătăria libaneză este extrem de veche și datează chiar de dinaintea erei noastre. Bucătăria libaneză este ilustrarea perfectă a dietei mediteraneene iar la noul restaurant deschis în incinta recunoscutului hotel Rogge, care se numește M Lounge Mediteranean vei resimți toate aromele ei.

Te vei întreba, ce se poate regăsi, din punct de vedere nutrițional, în preparatele tradițional libaneze? O abundență de fibre, fructe, legume, pește proaspăt și fructe de mare. Iar bine de știut este că grăsimea animală este consumată cu zgârcenie iar uleiul, chiar cel de calitate extravirgin, se pune în cantități infime în preparatele pregătite!

Batata Harra, Fatteh – cunoscutele lipii libaneze, crema de iaurt Labneh, Waraa Enab, Kibbeh Nayeh sunt doar câteva din preparatele tradiționale ale gastronomiei libaneze. Așa cum cotletul de berbecuț în crustă, șiș – kebabul, rulada cu somon (o nebunie!) și humusul cu falafel se vor regăsi în meniul libanez de la restaurantul cu speciific libanez de la Rogge.

Informații despre varietatea meniului și prețurile practicate la restaurantul cu preparate specific libaneze, aflați aici www.mlounge.ro

Este foarte important de știut faptul că maeștri bucătari ai restaurantului libanez din incinta Hotelului Rogge, situat în centrul orașului, vă așteaptă cu tot ce e mai bun în domeniul preparatelor bucătăriei libaneze.

Pentru comenzi și rezervări, apelați cu încredere numărul de telefon 0757 777 789.

Noi am încercat mâncarea cu specific libanez de la M Lounge din Reșița, ne-a plăcut mult și avem curajul să o recomandăm cu sinceritate, fără nici cel mai mic dubiu, mă refer la cel care ar putea ține de gust și calitate!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei