Restricții de circulație în două zone din Reșița

modelmic

Reprezentanții administrației locale anunță instituirea de restricții de circulație în două zone ale Reșiței: pe strada Mihail Kogălniceanu și în zona inelarului din Micro III.

Pe strada Mihail Kogălniceanu, unde au loc lucrări de întreținere și reparații, restricțiile de circulație pentru autovehicule intră în vigoare începând  de astăzi.

În funcție de evoluția lucrărilor, pot fi folosite după caz, variantele de acces pe drumurile vicinale.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 31 ianuarie 2020, acesta putând suferi modificări în funcție de condițiile meteo”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

Restricții de circulație pentru autovehicule sunt instituite și în Micro III, în zona inelarului, respectiv în prelungirea Al. Dacia și ieșirea spre strada Progresului, pe tronsoane, în funcție de evoluția lucrărilor. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15 februarie 2020, acesta putând suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”, atrag atenția reprezentanții administrației locale.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei