„Am reușit să ducem o campanie curată, transparentă și corectă! Sunt și voi rămâne aceeași Andra Pleșa, fiică a Caransebeșului”

modelmic

 

ADVERTORIAL:Am reușit să ducem o campanie curată, transparentă și corectă”, declara Andra Pleșa, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș. Cu doar câteva zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie, tânăra liberală vorbește despre ce a constatat în aceste săptămâni de campanie electorală:

„Au mai rămas doar 5 zile până la momentul în care se va decide soarta Caransebeșului. Acum că ne mai desparte atât de puțin până pe 27 septembrie, când vom alege viitorul orașului nostru, vreau să vă fac o mărturisire: mă simt fericită pentru faptul că am reușit să ducem o campanie curată, transparentă și corectă, în care ne-am întâlnit și am discutat cu oamenii, în fiecare zi, despre proiecte și despre ceea ce ne dorim pentru Caransebeș. Am simțit și din partea oamenilor că aceasta este campania care le place și tipul de relaționare pe care doresc să-l aibă cu viitorul primar.

Cred că politica se face cu proiecte și viziune, cu pragmatism, cu reciprocitate și cu bun-simț și nu cu implicări ale chestiunilor de ordin personal sau familiale.

Mă bucur că am putut demonstra prin această candidatură, că femeile au loc și se pot lupta pentru diferite poziții politice sau instituționale, fără să le fie teamă de discriminare sau de stigmatizare. Le mulțumesc din nou, celor care au înțeles că avem nevoie și de implicarea doamnelor și domnișoarelor în zona publică și că trebuie să apună și era în care femeile sunt trimise ”la cratiță” sau sunt acuzate pentru relațiile personale sau pentru starea civilă.

În aceeași măsură, mă bucur că vocea tinerilor caransebeșeni se regăsește astăzi pe agenda publică locală, tot prin intermediul acestei candidaturi pe care mi-am asumat-o, la 31 de ani.

Această campanie nu este nici despre mine și nici despre oricine altcineva, este despre oameni și despre Caransebeș. De aceea, am speranța că va rămâne aceeași notă de corectitudine până la final. Sunt convinsă că oamenii vor sprijini candidaturile oneste și vor alege cu sufletul.

Vă asigur, că din partea mea, veți vedea același tip de respect și că nu voi apela niciodată la metode neonorante pentru a-mi face campanie. Nu voi folosi nici atacuri și nu voi vorbi despre familii, relații sau evenimente personale din viața celorlalți.

Sunt și voi rămâne aceeași Andra Pleșa, fiică a Caransebeșului”.

120044854_1754832791335058_8744370574989714619_o

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei