„Am reușit să realizăm multe din proiectele pe care le-am inițiat“ – Petru Bogdan Carașova

a

Un colț de rai, depresiunea Văii Carasului, la ieșirea din chei, adăpostește de mai bine de opt secole, localitatea Carașova, cea mai mare și cea mai veche așezare din bazinul carașovenesc, amintita fiind încă din anul 1230. Și satele aparținătoare comunei își au originea departe în timp: Iabalcea – 1558 și Nermed – 1730. Istoria recentă a acestei comune populate aproape în totalitate de etnici sârbo-croați, este legată de un nume care ani de zile a condus destinele acestei comunități: Petru Bogdan. Reales în toamna anului trecut, primarul Petru Bogdana consideră anul 2020 ca fiind unul bun:

Anul 2020 a fost un an bun: am reușit să câștigăm alegerile, am realizat multe din proiectele pe care le-am inițiat, pe altele le-am continuat, Am demarat proiecte noi, în special în scopul realizării învățământului on-line de către tinerii comunei și un proiect privind renovarea dispensarului din localitate. Avem așteptări frumoase de la acest an 2021 pe care abia l-am început. Sperăm cu binecuvântarea lui Dumnezeu,  să 0bținem rezultate cât mai bune spre folosul locuitorilor comunei Carașova. Le doresc tuturor binecuvântare de la Dumnezeu, pentru că dacă vom avea această binecuvântare, toate celelalte vor veni“ - a mai spus edilul comunei Carașova Petru Bogdan.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei