„Am reușit un întâi Decembrie nemaipomenit“ – afirmă primarul comunei Măureni

 

1

1 Decembrie Ziua Națională a României a fost sărbătorită, așa cum cere tradiția și în comuna Măureni din județul Caraș-Severin. În pofida restricțiilor cauzate de pandemie, a măsurilor impuse de ordinele și reglementările aflate în vigoare, acțiunea a fost una deosebită după cum afirmă edilul Brian Filimon:

2

„Totul a început la ora 11 la troița din satul aparținător Șoșdea, la monumentul eroilor din localitate; o slujbă religioasă, o sfințire a drapelului de 6 metri și înălțarea acestuia pe un catarg de 12 metri, ridicat special pentru acest eveniment. Vreau să cred că scopul pe care ni l-am propus a fost îndeplinit, acela de a aduce un zâmbet pe chipul locuitorilor din comună, afectați de situația sanitară pe care o traversăm. Am avut alături de noi și brigada de poliție din Bocșa care a dat onor drapelului la înălțarea sa pe catarg, a fost prezent și corul ATOR, precum și un cor de colindători din localitatea noastră“

3

Cât despre necesitatea respectării măsurilor de siguranță, Brian Filimon a mai declarat: „Mi-a fost teamă că se vor produce busculade, dar oamenii au fost prevăzători și înțelegători. Toți au purtat mască, au respectat distanțarea fizică necesară, slujba religioasă a fost urmărită atât din biserică cât și de afară, iar tradiționala porție de fasole cu cârnați s-a servit la pachet“.

4

Nu mai puțin de 5 cazane cu fasole au fost pregătite pentru acțiunea de astăzi, două dintre ele la Șoșdea și 3 la Măureni. „A fost un semn al înțelegerii și al bucuriei, aici la intrarea în județul Caraș-Severin pe care am vrut să-l transmitem locuitorilor din comună, din județ și de ce nu din întreaga țară, astăzi, de întâi Decembrie, Ziua Națională a României“.

5

„La Mulți Ani România, La Mulți Ani Români“ – a concluzionat primarul comunei Măureni Brian Filimon.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Adrian Cirdu

    Felicitări domnule primar, ești un exemplu demn de urmat pentru toți cei care vor să urmeze calea dezvoltării.
    Am observat că la alegerile locale, unii dintre candidați aveau un slogan care spunea că “vreau să fiu ca Brian Filimon, doar că între vrut și putut există o mare diferență de capacitate.
    Încă odată felicitări pentru realizările trecute și viitoare. ????????????????????

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei