Rezultatele examenului de Bacalaureat 2020; Caraș-Severin, în media națională

a

Rata de promovare (după contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2020, în județul Caraș-Severin, este de 61,12%, față de 64,5 la sută, media pe țară.

În sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 1209 candidați, dintr-un total de 1978 de candidați prezenți (cifra de promovare a crescut, astfel, de la 1170 candidați reușiți, la 1209). Un candidat a obținut media 10 (de la Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița).

Nu există licee cu 0% promovabilitate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin profesor Ion Chiosa. Rezultatele finale au fost afișate duminică, atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

Unitățile de învățământ cu rata de promovabilitate cea mai ridicată sunt: Colegiul Național Traian Lalescu Reșița – 99,12% și Colegiul Național Traian Doda din Caransebeș – 90,43%. La polul opus se află: Liceul Tehnologic Trandafir Cocârlă Caransebeș – 12% și Liceul Tehnologic Mihai Novac din Oravița cu 10,34% rată de promovabilitate.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei