fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Ruga de la Băuțar, în premieră pe un platou special amenajat în centrul comunei!

Sărbătoare mare astăzi și mâine pentru comunitatea din Băuțar unde prin grija Primăriei, a Consiliului Local, în colaborare cu cele două  composesorate și Școala din Băuțar este organizată Ruga Satului.

Anul acesta ruga va avea loc pe un platou special amenajat pentru acest eveniment, chiar în centrul comunei, unde a fost construită din bani de la bugetul local o filigorie cu scenă.

Am cumpărat un teren unde am construit o filigorie mare cu scenă și acolo va fi muzica. La Băuțar se oganiza ruga în două locații, Băuțarul de Sus și Băuțarul de Jos și venea foarte puțină lume, la căminele culturale, și mi-am asumat, chiar dacă o să deranjez multă lume, să facem una singură, în centrul comunei, cu muzică mai bună, cu lume mai multă, o altfel de organizare.

A fost nevoie de stâlpi pentru a ne racorda la energie electrică. Investiția a fost destul de mare și a fost făcută tot de la bugetul local.

În ceea ce ține de cheltuielile pentru muzică, avem două composesorate care ne sprijină financiar, și din Băuțarul de Sus și din Băuțarul de Jos, mai este Primăria și mai avem agenți economici”, a declarat pentru Reper24, primarul comunei Băuțar, Romeo Răduță.

Ruga va fi deschisă de tinerii dansatori din comună începând cu orele 19:00. Atmosfera va fi întreținută de soliștii de muzică populară Stana Stepanescu, Dana Gruescu, Denisa Tanigoi, Toni Bagiu și Formația Titel Brestovicean.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei