24.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Rujan și Marșalic: „Ne dorim mult să dezvoltăm și mai mult turismul cărășean“

„Susținem dezvoltarea turismului din zona montană a județului Caraș-Severin“ pare să fie deviza celor doi deputați liberali de Caraș-Severin Dumitru Rujan și Jaro Robert Marșalic, atunci când au început să lucreze la o modificare legislativă benefică și sectorului turistic din Caraș-Severin.

„Astăzi a fost adoptat proiectul de Lege privind modificarea şi completarea art.4 din Legea nr.526/2003 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Ski în România“, pe care l-am depus alături de mai mulți colegi deputați liberali:Alexe Florin-Alexandru, Glad Varga, Ciofu Cătălina, Fădor Angelica, Horga Maria-Gabriela, Marşalic Jaro Norbert, Moisin Radu-Marin, Molnar Ervin, Stănescu Vetuţa și Vecerdi Cristina-Agnes“ a precizat deputatul PNL Dumitru Rujan.

„Prin această lege facilităm dezvoltarea acestui sector turistic. Ne dorim mult să dezvoltăm și mai mult turismul, inclusiv domeniul schiabil din județul Caraș-Severin. Astfel, se propune scutirea unităţii administrativ-teritoriale şi, respectiv, a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară de la plata tarifelor de scoatere definitivă a terenurilor din fondul forestier“ a precizat la rândul său deputatul PNL de Caraș-Severin Jaro Robert Marșalic.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Când ați fost în campanie parca altele erau promisiunile și dorințele domniilor voastre ptr judet, doar promisiuni ,ați uitat ,că de se apropie 2024 și mai sperați la un mandat .In afara turismului nimic nu mai contează în județul asta parca voi nu sunteți de aici ,nu ne reprezentați așa cum ați promis doar minciuni …..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei