fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

„Să fii erou este în sângele tău! Donează sânge! Salvează o viață!”

În fiecare an pe 14 iunie este marcată Ziua mondială a donatorului de sânge. În acest an, cu prilejul Zilei mondiale a donatorului de sânge, OMS face apel la oamenii din întreaga lume să doneze sânge într-un gest de solidaritate.

Sângele, produsele sanguine sigure şi transfuzia acestora reprezintă un aspect critic al îngrijirii şi al sănătăţii publice, precizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pe site-ul său. Acestea sunt de importanţă majoră în tratarea persoanelor care suferă de o serie de boli şi ca urmare a accidentelor, dezastrelor naturale şi conflictelor armate.

Sub deviza „Să fii erou este în sângele tău! Donează sânge! Salvează o viață!” polițiștii cărășeni au fost astăzi, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, pentru a dona sânge.

spot_img

„Alături de colegi jandarmi, pompieri, cadre medicale, colegi din presa locală, prieteni de la Asociația „Cultură și Fapte Bune” și alți oameni de bine, ne-am bucurat să fim alături, prin acest gest, de cei care au nevoie de sânge. Îndemnăm pe toți cei care sunt eligibili, să devină donatori!“ se precizează în comunicatul semnat de Alina Boeru purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei