fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Sărbătoarea de Rusalii în siguranță

Peste 150 de poliţişti cărășeni vor acţiona în teren, zilnic, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările publice organizate în județul Caraș-Severin să se desfăşoare fără evenimente nedorite.

„Până luni 13 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin au fost dispuse măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări. Poliţiştii vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și pentru asigurarea liniștii și ordinii publice“ a precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

„Patrulele de siguranţă publică, pedestre şi auto, vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Polițiștii vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi alte evenimente care angrenează un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică“ a mai adăugat Alina Boeru.

spot_img

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, 35 de poliţişti rutieri vor acţiona zilnic, pe drumurile publice, pe principalele artere, în zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și mijloacele tehnice din dotare.

Dan AGACHE

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei