Scandal violent, la Peștere! Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit cu brutalitate de un tânăr!

sc

Polițiștii din Caransebeș au fost sesizați despre izbucnirea unui scandal între trei bărbați, în satul Peștere, comuna Constantin Daicoviciu.

Din verificările oamenilor legii a rezultat că doi bărbați de 54 și 56 de ani din localitate, se deplasau cu o căruță iar, la un moment dat, s-au oprit în fața casei unui tânăr de 25 de ani și, după câteva discuții contradictorii, a izbucnit un adevărat scandal între cei trei. Bărbații din căruță au fost agresați fizic de tânărul care a început să îi lovească cu un obiect înțepător-tăietor.

A fost solicitată ambulanța, bărbatul de 56 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul de 54 de ani a refuzat să meargă la unitatea spitalicească.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, în cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și ale violențe și continuă cercetările.

 

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei