Schimbare de „tură“ la conducerea Spitalului din Caransebeș; Nelu Tătaru taie în carne vie

a

Printr-un ordin al Ministerului Sănătății, semnat chiar de ministrul de resort Nelu Tătaru, managerul Spitalului Municipal din Caransebeș Adrian Cican și economistul unității sanitare Daniela Alina Drăgoi, au fost eliberați din funcție. Pe posturile rămase vacante au fost numiți interimar dr Ioan Călin Grozăvescu și ec Maria Mălăescu. Am solicitat un punct de vedere directorului Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș Severin dr Romeo Dumitrescu. În exclusivitate pentru Reper 24, domnia sa a precizat:

Este o decizie a ministerului și are chiar semnătura ministrului Nelu Tătaru. Despre motive, pot să vă spun că sunt analize făcute în direcția de personal a ministerului care au stat la baza acestei înlocuiri. Ei vor fi înlocuiți de dr Grozăvescu și doamna economist Mălăescu. Aceasta este o înlocuire, nu o suspendare a domnului Cican pe perioada stării de urgență. Domnia sa avea perioada de interimat încheiată. La fel și în cazul doamnei economist. Cei doi care au fost numiți sunt tot pe o perioadă interimară și va depinde de domniile lor dacă se vor decide să rămână, vor da examen pentru a continua pe pozițiile administrative pe care și le-au ales“.

Referitor la Real PCR, aparatul de testare achiziționat de primărie pentru unitatea sanitară din Caransebeș, dr Dumitrescu a mai afirmat: „Acum a fost adus și nu cred că într-un timp așa de scurt nu a putut fi instalat. Sper să fie un aparat care nu necesită reactivi din aceștia speciali cum este cel de la Reșița. Sperăm acum ca la Caransebeș să fie acum o concordie, pentru că a fost permanent o stare tensionată, reclamată de colegii medici și la nivel național. Să aibă o performanță în realizarea a ceea ce își doresc. caransebeșul merită treaba aceasta și să se încheie cât mai curând reabilitarea spitalului municipal. “.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “Printr-un ordin al Ministerului Sănătății, semnat chiar de ministrul de resort Nelu Tătaru … au fost eliberați din funcție”

  A se citi: ordin de la Armeniş, semnat de Nelu Tătaru.
  Cu scopul de a-l şunta pe Borcean (poliţe mai vechi).
  “Sper să fie un aparat care nu necesită reactivi din aceștia speciali cum este cel de la Reșița.”
  Speri mata …

  Raspunde
 2. DuaLipa

  zero!
  Ca de obicei, ești un 0 barat!
  Hai să trăiești cu ocazia 1 Mai! Sper să nu mai fi atât de ironic dacă te ia SARS-Cov2 de gât!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei