fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Scumpirea energiei mobilizează administrația locală din Luncavița

Creșterea tarifelor la energia electrică are și o parte pozitivă: mobilizează administrațiile locale să fie inventive, să caute surse alternative, să găsească soluții de economisire.

În această situație este și Primăria comunei Luncavița, unde edilul Nicolae Ion Velescu a găsit variante: „Suntem în lucru cu documentația pentru un parc fotovoltaic în comuna noastră. De asemenea, vrem să instalăm panouri solare și pompe de căldură în toate clădirile publice din comună, atât din Luncavița cât și din Verendin“, a afirmat edilul.

Acesta vrea să prevadă în cadrul proiectului parcului fotovoltaic și stații de încărcare a mașinilor electrice: „Introducem în acest proiect și amplasarea a 6 stații de încărcare electrice pentru posesorii de astfel de mașini“, a mai precizat Nicolae Ion Velescu.

spot_img

În cadrul Primăriei se lucrează, de asemenea, la proiectele ce vor fi finanțate prin Anghel Saligny, iar în teren au început de la sfârșitul anului trecut măsurătorile pentru viitorul Plan Urbanistic General: „Comuna noastră a fost prinsă într-un proiect mai mare, finanțat de la Guvernul României, iar firma din Alba Iulia a început din decembrie măsurătorile pentru viitorul PUG al comunei cu intravilanul din Verendin“, a mai adăugat primarul Nicolae Velescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Să meargă să ii pupe pe superiorii lui de la Bucuresti (in special pe mocioarca), care au aprobat majorarile de tarife, nu sa arunce banul public pe panouri si pompe de caldura, care vor deveni nefunctionale in 2-3 ani.

    Nici strazi asfaltate nu au pe acolo, dar arunca primarul cu banii (ai altora, nu ai lui) pe toate aiurelile. Mai face si statii de incarcare electrică … pentru o comuna care are drumuri de pamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei