Se circulă cu dificultate pe drumul Reşiţa – Timişoara, în comuna Măureni. Apa a ieşit pe carosabil

maureni

Deşi a fost anunţat cod roşu şi portocaliu de inundaţii încă de noaptea trecută, până în acest moment efectele ploilor nu sunt deosebit de grave în judeţul Caraş-Severin.

Prognoza meteo şi hidro a pus în garda autorităţile judeţene şi locale, care s-au mobilizat încă de ieri pentru a fi pregătite să intervină.

În acest moment, ca efect al ploi torenţiale din cursul  dimineţii, circulația auto pe DN58B Reșița – Timișoara se desfășoară dificil în zona localității Măureni, după ce pe carosabil au ajuns aluviuni și o cantitate mare de apă. Poliţişti, angajaţi de la Ape şi Drumuri se află în zonă pentru a remedia situaţia.

Probleme sunt şi pe calea ferată Oravița – Berzovia, între localitățile Doclin și Surduc Banat, unde circulaţia este întreruptă, tot din cauza unei cantităţi considerabile de apă ca urmare a precipitaţiilor abundente.

Judeţul Caraş-Severin rămâne pe cod portocaliu până la ora 15.00, însă, potrivit informaţiilor transmise de Instituţia Prefectului, râurile vizate, Caraş, Nera, Cerna şi Timiş se află sub cota de atenţie.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei