Se cunoaște deja numele primului primar ales în Caraș-Severin

modelmic

Mai sunt câteva ore bune până la închiderea secțiilor de votare, dar putem spune că este deja cunoscut numele primului primar din Caraș-Severin, în urma alegerilor locale din această duminică. Și asta pentru simplul motiv că Ioan Rusu, aflat deja de 20 de ani la conducerea Primăriei Ezeriș nu are nici un contracandidat, deci la momentul în care a fost pusă prima ștampilă în dreptul numelui său, acesta a putut fi deja declarat câștigător.

Și cu toate că este cu siguranță cel mai liniștit și sigur pe el candidat din Caraș-Severin, edilul Ioan Rusu a trecut deja pe la secția de vot încă de dimineață, pentru a se asigura că procesul de votare decurge fără incidente.

Am votat foarte liniștit și acest lucru s-a datorat faptului că cetățenii din comuna Ezeriș au hotărât, să zic așa, să nu mai existe alt candidat, pentru că sunt convins că partidele politice au încercat să contacteze concetățeni pe care să îi promoveze la candidatura de primar. Dar nu au dorit și asta îmi dă de înțeles că în mandatul următor sunt obligat să fac mai mult decât am putut să fac până acum”, a declarat pentru Reper 24, primarul Ioan Rusu, care și-a început practic al șaselea mandat de primar în data de 19 august, atunci când s-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, fără ca nici o altă persoană să își arate interesul pentru funcția de primar al comunei Ezeriș.

Conform edilului Ioan Rusu, până la această oră, nu au existat probleme deosebite în Ezeriș, iar pe la urnele de vot au trecut aproximativ 40% dintre cetățenii cu drept de vot.

Se respectă măsurile de siguranță, intră doar câte trei oameni în secția de vot, la intrare sunt dezinfectați pe mâini, li se ia temperatura, primesc măști dacă nu au, cine dorește primește inclusiv mănuși, iar după au posibilitatea să le pună într-un recipient special”, a mai precizat Ioan Rusu.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei