„Se poate și în Caraș-Severin! Sperăm ca din 28 septembrie să înceapă o nouă istorie a județului”

modelmic

Se poate și în Caraș-Severin. Sperăm ca din 28 septembrie să înceapă o nouă istorie, una pozitivă, una în care oamenii să poată avea împlinirea unui act administrativ de calitate, care să aducă prosperitate și dezvoltare județului”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, după depunerea listelor candidaților pentru Consiliul Județean. Liberalii s-au prezentat Biroul Electoral Județean după ce anterior au depus listele pentru Primăria și Consiliul Local Reșița, aproape în aceeași formulă, în frunte cu ministrul de Interne, Marcel Vela, candidatul PNL pentru președinția forului județean, Romeo Dunca și primarul Reșiței, Ioan Popa.

Majoritatea în Consiliul Județean, fotoliul de președinte și cele două funcții de vicepreședinți – aceasta este ținta PNL Caraș-Severin la alegerile de luna viitoare, liderul liberalilor cărășeni, Marcel Vela, declarându-se convins de șansele de reușită ale candidaților aruncați în luptă de PNL, în frunte cu Romeo Dunca:

„La fel ca Reșița, și județul Caraș-Severin va cunoaște o altă perspectivă, o altă dezvoltare și va reveni acolo unde îi este locul, pe podiumul celor mai frumoase județe din România, dezvoltate din punct de vedere turist și economic.

Cred că este o șansă extraordinară pentru Caraș-Severin, candidatul PNL Romeo Dunca în fruntea Consiliului Județean și împreună cu toți ceilalți candidați din județ, din zona rurală sau urbană, împreună cu Guvernul României putem pune umărul să devenim o parte a țării respectată și admirată, să arătăm că și în Caraș-Severin se poate. Acest «se poate» este nu numai o dorință sau un slogan, acest «se poate» este o speranță pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru mine”.

La rândul său, Romeo Dunca se declară bucuros că a venit într-o echipă tânără și închegată, de„oameni serioși și profesioniști”, echipă în care a reușit să îi aducă și pe Cornel Galescu și Marius Isac. Pe de altă parte, Dunca a transmis o rugăminte cărășenilor: să iasă masiv la vot, dacă își doresc o schimbare:

„Sper că o astfel de șansă, de a avea o altfel de administrație a județului, să nu fie ratată, pentru că doar așa vom putea demonstra măreția lucrurilor pe care noi vrem să le îndeplinim. Sunt începător în ale politicii, dar să nu uitați că sunt priceput în a lucra cu oamenii. Am lucrat cu sute și mii de conducători auto care sunt foarte pricepuți și nu este ușor să gestionezi sute de angajați și în afara faptului de a cheltui cu folos banii societății, eu am fost obișnuit să-i și produc. Să nu se uite acest lucru, pentru că aici consider că va trebui să mă focusez mai mult pe ce putem să facem cu banii oamenilor, nu să-i și producem. Asta este o mare diferență, care cred că îmi va da o relaxare în muncă, pentru că voi avea doar jumătate de făcut: să văd cum distribuim și cum cheltuim bine banii județului”. 

 

 

Ioan Popa: „Cu echipa pe care o avem în spate, cu sprijinul Guvernului liberal, vom reuși să facem lucruri mari în următorii patru ani”

Nu putea lipsa de la momentul depunerii candidaturii liberalilor la Consiliul Județean, primarul Reșiței, Ioan Popa, care a și-a declarat deja de mai multe ori în ultimele săptămâni, sprijinul pentru prietenul și mai nou colegul de partid, Romeo Dunca. Edilul reșițean a făcut și o paralelă între momentul 2016 când și-a depus el candidatura la Primăria Reșița și momentul 2020, când Romeo Dunca își depune candidatura la CJ CS:

„În 2016, când eu am venit la Primăria Reșița, au fost destui oameni neîncrezători în alegerea pe care Partidul Național Liberal a făcut-o. Deși se cunoștea că sunt antreprenor, că am lucrat în domeniul privat, că am avut sute de angajați, a existat o anumită rezervă vizavi de persoana mea, plecând de la lipsa de experiență politică. La vremea respectivă, contracandidatul meu de atunci chiar spunea asta: că nu mă pricep la politică, politica e altfel, business-ul privat e una și administrația publică e alta. Am demonstrat în patru ani de zile că nu e așa, dimpotrivă dacă ești un bun antreprenor, un bun manager, cu siguranță poți să faci performanță și în administrația publică.

Amintesc ca o paranteză că Ilie Bolojan, la Oradea, a fost tot un antreprenor anterior și a reușit el acolo și eu aici și sunt convins că și bunul meu prieten Romeo Dunca, cu echipa pe care o avem în spate, cu sprijinul Guvernului liberal, vom reuși să facem lucruri mari în următorii patru ani. Eu sunt absolut convins de asta și nu fac decât să mă alătur lui Romeo Dunca și să rog cărășenii din Banatul de munte să vină masiv la vot, să voteze și să încerce și varianta unor oameni care vin din mediul privat”, a adăugat Ioan Popa.

IMG_6719IMG_6721IMG_6724IMG_6727

IMG_6740

Citește și  „A dovedit că știe, că vrea și că poate”! Ioan Popa și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. ziarist

    Orice cal de curse cind imbatrineste ajunge o gloaba,….pe 27.09.2020 aflam cine este gloaba si cine va deveni crai….Bafta !!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei