fbpx
7.9 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Ședința Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, la Teregova!

O parte a Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților s-a aflat ieri la Liceul tehnologic „Sfântul Dimitrie” din comuna Teregova, la invitația deputatului și membrului acestui for parlamentar, Marius Romulus Damian dar și a primarului comunei, Maria Damian.

Parlamentarii s-au întâlnit cu elevi, cadre didactice dar și mai mulți cetățeni pentru a discuta despre prevederile din noua lege a învățământului, despre simulări și examenele naționale, burse și alte probleme de interes.

La ședința comisiei a luat parte și colegul de cameră al „pedagogilor“ din Parlament, deputatul cărășean Silviu Hurduzeu, cel care a fost martorul tuturor manifestărilor de ieri la Teregova, acolo unde în aceeași după-amiază a avut loc și ediția a VII-a a Festivalului Folcloric Internațional Ghiță Copăceanu Moșu.

S-au pus întrebări, s-au primit răspunsuri și datorită interesului crescut față de această lege, reuniunea comisiei de învățământ s-a prelungit mai mult decât era programat, deși ne-ar mai fi trebuit încă vreo două ore pentru a lămuri toate problemele care s-au ridicat” – a afirmat primarul comunei Teregova, Maria Damian. „A fost o experiență plăcută pentru ambele părți” – a mai adăugat aceasta.

După încheierea reuniunii, deputații comisiei au vizitat câteva obiective din comună, respectiv biserica monument istoric, muzeul, școala nouă și grădinița, după care au fost invitați să ia parte la manifestările organizate de administrația locală, prilejuite de Festivalul „Ghiță Copăceanu Moșu”, de hramul bisericii „Sfântul Dumitru” și ruga tradițională.

Citește si:  Marius Damian: „RePower EU, în sprijinul românilor“

Daniela TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei