Semne de întrebare! Cu sau fără DORO la Custom Reşiţa 2019?

modelmic

Mai vine Doro la Reșița? Incertitudine legată de prezența la festivalul de rock Custom Reşiţa 2019 a trupei Doro, așteptată în Poiana Golului pe 5 iulie.

Îndoiala a apărut în momentul în care pe pagina de facebook a trupei a fost postat un mesaj prin care Doro anunța că nu va mai veni la Reșița.

„Un mesaj trist pentru fanii noştri din România. Cu mare regret vă informăm că trebuie să anulăm participarea la festivalul Custom Reşiţa din 5 iulie. Din cauza numeroaselor probleme şi obstacole, nu putem asigura o deplasare în condiţii sigure pentru toată echipa Doro Band. Inainte de a lua această decizie am aşteptat cât de mult am putut, însă fără niciun rezultat. Înţelegerile contractuale au fost ignorate şi nu au fost respectate angajamentele luate. Suntem trişti în special pentru voi, fanii, dar azi a trebuit să luăm această dificilă decizie. Ne pare cu adevărat rău, dragi fani şi o să ne revanşăm în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere”, a fost mesajul postat pe facebook, vocalista Doro Pesch.

Reprezentanții Primăriei, prin vocea responsabilului de comunicarea cu presa, spun că situația creată se datorează unei neînțelegeri între agenția care s-a ocupat de booking și managerul trupei, problemă care s-ar fi rezolvat între timp, iar Doro ar fi dat asigurări că va cânta pe scena Custom Reșița.

„Nu pot să vă spun în momentul acesta decât că este o neînțelegere care s-a rezolvat între timp. Doro va reveni cu informația și cu vestea bună că va venit la Reșița, totuși. A fost o neînțelegere între agenția care s-a ocupat de booking și managerul trupei, dar, repet, s-a rezolvat între timp. Vor reveni cu o postare și veți putea lua informația, tot de pe pagina oficială a artistului, cum că nu mai există o problemă”, a precizat Oana Gaiță.

Până în acest moment pe pagina de facebook DORO nu a apărut niciun mesaj legat de revenirea trupei asupra deciziei de a participa la Custom Reșița 2019.

foto: facebook DORO

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Înţelegerile contractuale au fost ignorate şi nu au fost respectate angajamentele luate.”

    Specific la “contracte” şi “angajamente” cu un tăiţelu’ de pe la Nădrag (crescut printre porci şi vaci) şi cu toată administraţia lui.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei