Senatorul Ion Mocioalcă: „Sărăcirea românilor, planul „fantasticului” Cîțu!”

ion

Conform senatorului cărășean Ion Mocioalcă, sărăcirea cetățenilor români este planul „fantasticului” Cîțu Florin Vasilică, așa cum îl prezintă pe șeful guvernului într-un mesaj public.

Parlamentarul afirmă: „Buget 2021?!  batjocură, austeritate, foamete!”

„Program de guvernare” în România „normală” =  criză economică – criză alimentară – nimic pentru populație – tăieri și înghețări de venituri – dezastru! Ce mai urmează? Criza socială! Câte locuri de muncă s-au pierdut??”.

Senatorul mai spune în mesajul său: „Soluțiile”  guvernărilor de dreapta – zero!  „Guvernul său” și-a demonstrat „putința”: habarniști, oportuniști, tupeiști, mincinoși! Pensiile nu sunt pomeni, pensiile sunt un drept și acest drept trebuie  respectat!

Unde sunt banii din împrumuturi, Cîțule?? Jaful banului public trebuie să înceteze!! Nu înfometând populația se va ieși din impas, Nu umilind milioanele de români se va redresa Economia!

Banul public nu este destinat clientelei de partid, clanurilor și căpușelor „reformatorilor”. Banul public trebuie să se regăsească în investiții, în Educație, Sănătate, Agricultură, infrastructură, programe pentru tineri, nivel de trai decent.

PSD a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri.

Guvernul lor de hoți și mincinoși știe să aducă austeritatea doar pentru categoriile cele mai vulnerabile – pensionarii și pentru cei în care ar trebui să investească – elevii și studenții.

Guvernul lor de hoți și mincinoși știe să ia măsuri doar împotriva firmelor românești, să le îngroape de tot! Românii se căznesc să supraviețuiască, trăiesc în sărăcie și deprivare materială severă! Celor aflați la putere, nu le pasă!”, declară parlamentarul.

Printre altele, Ion Mocioalcă afirmă și că „banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar și coerent,  pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură! Acești incompetenți trebuie să plece!”.

148303565_3734114263333427_5913767243278678743_n

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Petru Suliman

  Propaganda de 2 lei tipica lui Mocioalcă. În 20 ani de deputăție nu a făcut nimic da nimic ptr Caraș Severin, bănățeanul de la Patulele de Mehedinți, dar dă cu vioara avind impresia că îi mai bagă în seamă vreun cetățean. în locul lui aș sta dracu liniștit sa nu mă mai înjure lumea. Da unde nu-i.. nici Dumnezeu nu cere..

  Raspunde
  1. Paul

   De data aceasta a demonstrat că mai zace o fărâmă de realitate și în dânsul. Are total dreptate. Bă, nu m-aș plânge că se măresc taxele și impozitele dacă s-ar construi pe rupte autostrăzi și reabilita căile ferate câte 1.000 de kilometri pe an. Pur și simplu tot colectează mai mult, tot mai mult tot mai mult dar la ce rahat că nu se face nimic, aia e paradoxul!!!

 2. DuaLipa

  Stimate d-le Senator!
  Îmi e jenă să îți spun asta… dar du-te dr***!
  De 20 de ani nu ai făcut nimic, dar NIMIC pentru CS, așa că… încă o dată: taci dr*** din gură!
  Cel mai bine ar fi să dispari! De tot!!!

  Raspunde
 3. Dinu

  M-a amuzat pasajul cu “Guvernul lor de hoți și mincinoși știe să ia măsuri doar împotriva firmelor românești” care contine o minciuna sfruntata; in toata istoria guvernelor romanesti exista un singur Guvern si Prim Ministru care a declansat o campanie de pedepsire a firmelor romanesti care evita plata taxelor iar exemplu era una care avea un mic magazin si care daduse marfa de 50 lei pe datorie (bani care nu-i incasase inca) iar pentru asta se discuta de penalitati usturatoare; iar in exact aceiasi perioada de timp a iertat KazMunai Gaz Romania de o datorie de 600 milioane de dolari US; curat patriotic. Numele lui este Victor Viorel Ponta iar guvernul era unul PSD. Obisnuita parada de vorbe specifica PSD-ului preluata fara intrebari de o mass-medie obedienta.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei