18.7 C
Reșița
vineri, 06 august 21

Senatorul Mocioalcă și himera celor 80 de miliarde de euro marca Iohannis

Am reușit să obțin un pachet bugetar de circa 80 de miliarde de euro. Este o oportunitate istorică pentru România“, spunea Klaus Iohannis… Drumul de la Power Point la realitate l-a creionat „guvernul meu” și.. s-a surpat! Atât pot! „Ghinion!”, puncta într-un mesaj public, senatorul PSD de Caraș-Severin, secretarul Senatului Ion Mocioalcă.

Parlamentarul social-democrat deplânge soarta generațiilor viitoare cărora actuala guvernare nu le oferă nicio șansă, accesarea celor 80 de miliarde de euro prin PNRR fiind doar o iluzie.

„Președintele a declarat că „România post-pandemică e țara cu școli moderne, țara cu administrație digitalizată, cu companii de stat reformate, o țară care protejează mediul”. „Avem nevoie și de un plan coerent și de bani. Le avem pe amândouă. Prin PNRR vom accesa banii atât de necesari. Avem la dispoziție 80 de miliarde de euro. PNRR are 2 linii majore: investiții și reforme” si tot Iohannis spunea: „De reușita PNRR depinde într-o mare măsură cum va arăta viitorul… ” – SUMBRU, așa l-au „împachetat” Ghinea și Vasilică Cîțu!

spot_img

Vai, generațiilor viitoare cărora nu le dați nicio șansă! Un proiect anunțat cu surle și trâmbițe ca fiind constructiv, durabil și care s-a dovedit a fi un coșmar pentru habarniști! Păcat!”, afirmă secretarul Senatului, senatorul cărășean Ion Mocioalcă.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei