Și-au retras corăbiile la mal!

modelmic

Credem într-o clipă de maturitate și într-una de sinceritate,  petrecute în comun de către toate partidele politice, când și-au dat seama că mizeria produsă din 89 și până în prezent depășește spațiul care ne înconjoară, public și domestic, și riscă să izbucnească spre univers, o zonă ce nu aparține oamenilor. Nu de alta dar, cine știe ce legi ‘or fi prin universul acela și habar nu se are cum s-ar putea încălca. Așa că au hotărât să stopeze producția de mizerie, să facă un pas înapoi și să pună un guvern care să nu aparțină niciunui partid, adică unul tehnocrat. 

Partidele politice și-au retras corăbiile la mal.

Premier cercetat, fost președinte cercetat, parlamentari cercetați, președinți și vicepreședinți de  CJ cercetați, școala cercetată, justiția…mai puțin. DNA-ul termină cu oamenii și trece la animale. Ce mă fac eu atunci dacă constat că și câinele meu de pază, Richi, este cercetat penal! Nu se mai poate asta, pentru ca d’aia avem guvern tehnocrat, ca sa nu se ajungă la marginea lumii.

Începând cu sărbătorile de iarnă și pe tot parcursul anului 2016, toți politicienii se vor relaxa pentru că nu vor mai fi apăsați de interesul național. Au timp acum să meargă în teritoriu, să-și îmbrățișeze alegătorii și să mediteze la un „pământ netocmit”.

Guvernul tehnocrat va iniția un proiect de lege prin care toți politicienii cercetați penal sau condamnați vor fi scutiți să mai participe la ședințele Guvernului, Parlamentului, Consiliilor Județene, Consiliilor Locale cât și la dezbaterile televizate. La fel, toți cei care umbla cu mir, vor fi eliberați de povara exercitării acestui gest  dătător de speranțe deșarte. Vor fi eliberate noțiunile logice și raporturile dintre ele.

„Bunul simț este geniul umanității” – Goethe

Guvernul tehnocrat va înființa o „direcție” care va cerceta oamenii cu bun simț. Spre deosebire de „DNA”, această nouă „direcție” va căuta să protejeze năravurile oamenilor cercetați. Toate televiziunile vor fi obligate să-i provoace la discuții pe acești oameni și să lipească filmul discuțiilor pe ecranele televizoarelor celor ce stau acasă și privesc. Instituțiile statului vor apela la acești oameni ori de câte ori au nevoie.

Obs.: Dacă se va întâmpla să participați la un concurs pentru ocuparea unui post într-o instituție a statului, înainte de înființarea noii „direcții”, și subiectele de concurs sunt hotărâte de către un angajat al acestor instituții, să vă ridicați și să nu mai pierdeți vremea pe acolo, pentru că  forța gravitațională a acestor instituții nu vă vrea.

Eugen LUPU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Eugen

    Si daca domnul Dacian Solos este un om plin de bun simt, intelligent si cu cele mai bune intentii? Tind sa cred ca asa este. Greu de crezut dupa atatia si atatia politruci si totusi….

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei